Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
Hledám písničku z prima cool když ukazovali snowboard záběry
Byli to nějaké housle dávali to zrovna dneska 19.března 2018
Nevíte někdo jak se menuje ta songa z upoutávky na žebříček hudby co byl na prima cool
Ahojky, asi už jste moje poslední záchrana, protože už jsem zoufalá. Dnes kolem 11 hodiny dávali na TV Barrandov reklamu na Fiat Tipo a v pozadí byla úžasná písnička – vím, že už je starší a není to žádný nový hit, ale zpívá ho více dětí ve skupině (než dětí, spíš teenagerů), do toho se tam občas tleskne, opravdu nevím, jak více to popsat. Projela jsem snad všechny reklamy, které na Fiat Tipo existují, ale vůbec jsem to nenašla. Tak zkusím štěstí tady.
Předem díky,
Hanka
Faul & Wad Ad vs. Pnau – Changes?
Život se mění, Tipo s ním
Ano je to ona, mockrát vám díky jsem šťastná, že se to ani nedá popsat. Takovou dobu mi to hrálo v hlavě, proseděla jsem u televize víc času, než kdy jindy a reklamu jako na potvoru nedávali. ještě jednou mockrát díky, doufám, že se mi rychle neohraje
Ahoj lidi, neví náhodou někdo co je to za song z upoutávky na film Dobrý Will Hunting na Prima (Cool, Max..) Je to takovej pomalej cajdák Díky
Bruce Springsteen – The Wrestler (Bonus Track)
Supr, díky moc :-))
Ahoj, neměl by někdo tušení, co hraje v pozadí za písničku v nejnovější upoutávce na seriál Rick a Morty na Prima Comedy Central? Je to myslím nějaké electro/techno a z textu je tam jen yo! („jou“) Běží to cca měsíc.
Díky moc za případnou radu!
Zdravím, nevite někdo jak se jmenuje písnička na pozadí upoutávky na Kriminálkyu Miami na TV Nova?
Matstubs – War
Jooooooo dík, ti mooc :))))))
Dobrý den,
na ČT běží upoutávka na Paralympijské hry 2018. Nevíte kdo to zpívá a název písničky?
Díky moc
Imagine Dragons – Whatever It Takes ?
https://www.tvspoty.cz/ct-sport-zimni-paralympijske-hry-2018-pchjongcchang/
Je to ono. Díky moc
Přeji hezký den,
Reklama na TOYOTA CHR běží na Nově. Hledala jsem všude možně nemůžu najít. Prosím neznáte někdo zpěváka a název písničky? Děkuji Adéla
Frankie Valli & The Four Seasons – Beggin‘ (Pilooski Re-Edit)
https://www.tvspoty.cz/toyota-c-hr-protoze-chcete-byt-videt/
Ahoj a náhodou song z reklamy taky na Toyotu C-HR ale je to v zimě a je to styl hudby Dnb zpívá to ženská. Díky
Ahoj Bigy,
bohužel neznám ani jednoho interpreta z reklamy na Toyota CHR.
Ahoj Adélo, škoda ta boha ten song nemůžu najít a asi nejsem jedinej.A ani tu reklamu nemůžu najít na netu. Kdybych aspoň tu reklamu našel
Songmaster děkuju ti moc ☺..
viete mi poradit aka pesnicka hra v reklame novej kia stonic?
Nitro – Live It, https://www.tvspoty.cz/kia-stonic-pro-ty-co-nemaji-zivota-nikdy-dost/.
Nebo je ještě nějaká novější reklama?
dakujem ano tuto reklamu myslim
aj mi napisete ten nazov pesnicky? ja neviem aky mail som zadavala predtym ale nejde sa mi prihlasit ani sa registorvat a inak mi ju neotvori .. dakujem
Píseň je Nitro – Live It.
Máš to uvedené tady i u konkrétní reklamy, k tomu není potřeba registrace.
Pokud někdo ví, prosím o Info: co je to za song v upoutavce na nejlepsi kriminálky na brezen 2018, na Prima Love?
Tedy pokud to někdo zná, ja to nějak nemůžu najít.
Diky
Hi everyone. V tých športových reklamných pauzach bol presne 26 Februára 2018 o 21:20 úžasný reggae mix. Aby som to ešte trocha priblížil. V tej reklamnej pauze boli zimné športy. A to skoky na lyžiach a snowboarde a zjazdy. Prosím Priamu cool o prianie toho songu na web alebo aspoň názov piesne ak by mi niekto vedel poradiť, prosím odpíšte na tento príspevok. Thanks.
Records, Rudy
Moc se mi líbí písnička v reklamě na skiareál Klínovec, nemohu ji nikde najít. Pokud někdo ví, moc díky za pomoc.
Ahoj prosím nevíte někdo název interpreta a písničky z reklamy na Toyotu C-HR? Dávají jí na Nově a je to reklama v zimě a je to do stylu dnb. Díky moc
Nevite, jak se jmenuje pisnicka, ktera je na prima cool, ukazka na nove dily teorie velkeho tresku a simpsonovi?
Ahoj, na ČT bezi upoutavka na ZOH 2018 s Alesem Valentou. Co to tam je skladbu? Dekuji moc :