Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
Ahoj SongMastere. Prosím tě, nevíš, jaká písnička hraje v reklamě na Robinsonuv ostrov od února na Nove? Dík.
V teaseru je Louis Armstrong – What A Wonderful World, upoutávek bude asi víc.
Díky moc, SongMastere..Ale myslím si, že to je jiná upoutávka, už nevím jaká, slyšela jsem ji pouze jednou. Ale přesto dík.
Ahoj SongMastere. Prosím tě, nevíš, jak se jmenuje písnička na nedělní ukázku filmu Slunce, seno, jahody na Nové? Dík.
Pink – So What
Děkuji moc, SongMastere.
Jak se jmenuje písnička z reklamy na Očko,rychlejší hudba a je tam jen prostrih loga ocka,mezi pisnickama
Je mi už na blití z toho pana Koháka, už je toho moc!!!
Ahoj, na prima cool teď většinou během reklam dávají takové lyžařské momenty, a občas k tomu hraje taková písnička (jdou tam hodně slyšet bubny, ten co to zpívá zní tak, nevím jak ho popsat, přijde mi že se to trošku podobá do stylu Knife Party, díky
taky hledam je to eco ve stylu jima morisona , zacinacici slova throw your guns ?
Dobrej, na Nova 2 dávají upoutávky na Sex ve městě, kde hraje písnička s textem „gimme that boom boom boom“ a já jí zaboha nemůžu najít. Děkuji.
Pop Divas – Gimme That Boom
Cauky, chci se zeptat ,jestli nahodou nekdo neznate pisnicku, ktera hraje v upoutavce na Pana prstenu – navrat krale (nova cinema). Diky moc
At the top gabriel candiani
Ahoj, myslím, že ta melodie hrála v reklamě na lipánka
Zdravim, videla jsem dnes novou vanocni reklamu na Ceshe drahy, jak tam rozbaluji darky. Neznate jmena tech hercu? Zvlast toho stevarda na konci? Diky
Kamila Janovičová, Petr Stach a Martin Písařík.
https://www.tvspoty.cz/ceske-drahy-krasne-svatky-ve-vlaku/
Ahoj, všude hledám písničku z nové reklamy: MOL – paliva EVO. Nevíte, prosím, co to je za písničku? Díky Bára
Dobry den
Prosim
Co je za pisnicka z reklamy palivo MOL EVO?
Dekuji
Narazil jsem na starou irskou písničku Drunken Sailor a jsem si jistý, že jsem ji slyšel v nějaké reklamě, ale nemůžu ji najít… Zkoušel jsem některé reklamy na whiskey, ale nic jsem nenašel.
Drunken‘ Sailor – Irish Rovers – Lyrics
Lipánek: Kapitán na dětském hřišti
https://www.tvspoty.cz/lipanek-kapitan-na-detskem-hristi/
Ahoj, hledám písničku co hraje na kanálu nova 2 při reklamě na seriál Dva z queensu, zpívá se tam něco „never gone“, předem díky za odpověď
ahoj… nevíte někdo, jak se jmenuje herečka z reklamy na Albert… Nadělte vánocům štědrost? Nemohu si vzpomenout, odkud ji znám. Díky Aneta
Zdravím, je zde někdo, kdo často sleduje kanál History HD ? Již delší dobu se neúspěšně snažím dohledat název a autora skladby (odhadl bych to na americkou country, zpívanou starším chlapem), která je součástí jedné upoutávky na pořady této stanice. Jedná se o mix ukázek z různých pořadů, začínající záběrem na věznici Alcatraz, do něhož promlouvá komentátor : „Escape the prison… Escape the city… Change your job… Change your friends… atd. Moje angličtina je bohužel prachmizerná, tudíž většině komentu nerozumím, stejně tak slovům dotyčné písně (začátek mi zní jako „You can hooray…“, a o kus dál dokážu zachytit zřejmě „When your mama…“, ale je to absolutně bez záruky…). Děkuji za případnou pomoc.
Ahoj, v tv běží reklama na Hyundai vánočné, je tam jako podkres úžasná melodie. Nevíte, prosím, někdo, co to je za melodii. Moc dík.