Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
Prosimvas nevite nekdo pred par dny sem videl reklamu na prima cool nekdo tam jel na snowboardu nebo lyzich na horach kde byl snih a hrala v pozadi jedna pisnicka a nemuzu si vzpomet jaka to byla ? Nevite nekdo prosimvas ? refrem zpivala holka a v pisnicce byl takovy podobny hlas hlas kluka jak kdyby to byl robot..
Prima Cool – 8.11.17 byla upoutávka na teorii velkeho třesku. Sháním song co tam hraje, myslím, že je to na saxofon a existuje i dnb verze.
Proč hrajou černoši v reklamě na irskou whiskey?
Léto s Čedokem nevíte kdo to zpívá díky.
Kool & The Gang – Celebration ?
Ahoj, nevíte někdo , jaká hudba hraje v tomto videu? Začíná cca v 5:50. Děkuji stream.cz/slavnedny/10007459-den-mobilizace-ceskoslovenske-armady-23-zari
Jakou to má souvislost s reklamou?
žádnou, nevím, kde jinde se zeptat
Ahoj, věděl by někdo písničku z upoutávky na seriál Přátelé, kde jde o Rachel a Rose?
Běžte s těma reklama do … pouštím si video na TN cz, zvuk z videa slyšet není, ale stále se tam opakuje reklama na zk… Flexi a zrušit to nejde. Už se to stalo po druhé a Flexi již teď nenávidím, ostatně jako všechny výrobky a věci, které nám cpoete do reklam.
To si musíš stěžovat u majitele médií
Ahoj, moc prosím co je použito za klasickou vážnou hudbu v reklamě na billu, stejná skladba je i v reklamě na výrobky klasa. Díky Tom
Jestli myslíš tuhle reklamu https://www.tvspoty.cz/billa-zlevnujeme-1000-produktu/, tak odpověď tam najdeš v diskusi.
Dobrý den, prosím, nevíte, jak se jmenuje ta hudba k upoutávce na Star Wars? Děkuji moc.
Nevím přesně o jakou upoutávku se jedná, ale já vždy slyšel “ Imperium march“
Zdravím, hledám hudbu ke spotu na youtube, který běží před nebo v průběhu nějaké videa na serveru youtube. Jedná se o spot na galerii MYSLBEK, jestli jsem to správně pochopila. Prosím o radu, díky.
Ahoj lidi nevíte někdo song z upoutávky na Smrtonosnou Past 3 na Coolu ??? Dík
Dobrý den, nemůžu najít odkaz na upoutávku, která je v tyto dny denně na Prima Max (hudba mi připomíná Muse,, ale nejsem znalec). Text je „dejte průchod emocím na max“ a na závěr je „odpoledne na Max“. Filmy jsou tam říjnové, ale v tv spotech primy jsem to nenašla. Nevíte někdo co je to za hudbu? Děkuji.
U2 – Every Breaking Wave
https://www.tvspoty.cz/prima-max-odpoledne-na-max-rijen-2017/
Dobrý den, rád bych zjistil píseň, která se nachází v upoutávce na Prima Max a běží na Prima Cool… nachází se v ouptávce filmy jako ukolébavka atd…
U2 – Every Breaking Wave
Prosím, kdo ví, co je za písničku z reklamy – O2: Přejděte i vy na Internet HD (2017).
Děkuji
The Man – „Feel It Still“ – našla jsem
To nevypadá jako stejná píseň, možná inspirace.
Zravím, neví někdo název hudby v reklamě na Víkendové dobrodružství (říjen 2017) na Maxu? Ani rozpoznávač hudby si s tim neví rady Děkujiiii…. https://www.tvspoty.cz/prima-max-vikendova-dobrodruzstvi-rijen-2017/