Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
Dobrý den, mám absťák po jedné upoutávce vyloženě na „nova Vás baví“ Jedná se hudbu, styl drum and Bass, možná Dubstep . V té upoutávce jsou letecké záběry nad krajinou. Originální klip tohoto díla je o surfařích na pláži. Název tuším obsahuje slova, jako good live, nebo life něco. Přibližně z roku 2013. Začátek hudby je pár klavírních tónů s nástupem krásně melodickeho elektronického podtextu, který hodně vygraduje. Snad se najde nějaká dobrá duše a pomůže mi. Moc díky, Jitka
Ahoj, věděl by někdo písničku z upoutávky na seriál Přátelé, kde jde o Rachel a Rose?
Díky SongMastere. Doufám, že je to ono. Měj se hezky.
Dobry den. Muze mi nekdo rict jak se jmenuje pisen,ktera ted bezi jako kulisa k filmu Nadherne bytosti na Nova Cinema? Dekuji.
A Great Big World & Christina Aguilera – Say Something
Dobrý večer,věděl by někdo jak se jmenuje písen z reklamy na superstar 2018,jak je ten borec ve sprše,pak otře to zrcadlo?Diky za pomoc
Všechny písně jsou tady https://www.tvspoty.cz/tv-nova-prihlas-se-do-superstar-2018/, je to buď Rag’n’Bone Man – Skin nebo John Newman – Love Me Again.
Dobrý den. Prosím Vás, nevíte, jaká písnička hraje v reklamě na nově na malé lásky. Děkuji.
The Chainsmokers & Coldplay – Something Just Like This?
Jak se jmenuje písen na reklamu Lays maxx kde je need for speed payback. Hudba mi pripada dobra.
Dobry den,uvodni song Rozpal to sefe
Ahoj , hledám reklamu asi to bylo na sprchový gel. Připadalo mě to, že je to na pláži u nějaký skály večer a je tam hodně zlaté barvya, oheň a spousty mladých lidí. Bylo to srpen září 2015. Jde mi o písničku v pozadí.Díky Dana
Dobrý den,
nevíte někdo, jak se jmenuje písnička z upoutávky na PRIMA MAX? Jsou tam filmy jako Statečné srdce, King Kong, atd.
Díky
Prosím vás u reklamy Lipánek jak říká holčička Hola hej kapitáne říká své mamince Pozor vlny nebo pozor duny děkuji
pozor vlny
https://www.tvspoty.cz/lipanek-kapitan-na-detskem-hristi/
Ahoj,
je to asi zoufaly pokus, ale uz nejaky patek shanim nazev ryze instrumentalni podkladove skladbu, ktera obcas hraje v kinech Cinestar, kdyz se teprve plni rozsviceny sal pred filmem (tzn. jeste pred spoty na samotne kino a naslednou komercni reklamou). Na platne v tu dobu promitaji pouze modrou oponu a pres ni napis Cinestar.
Zacatek temnejsi skladby je ambientniho razu, ve spicce se vyhoupne az do break beatu a konci zase ambietne. Stopaz tipuji min. na 5 minut, ne-li vic.
Shazam si samozrejme ani neskrtnul.
Kdyby nekdo cirou nahodou vedel a dal vedet, udela mi velikou radost ;-)
Diky mockrat.
Dobrý den, prosím kdo hraje Josefa Zýku v reklamě,coby mladého… Děkuji.
Dobrý den,
Nevíte někdo, prosím, jaká hudba se používá na TV Nova při smutných reportážích, jako je loučení se známými osobnostmi nebo tragické události? Hudba je velice emotivní, hraje ji smyčcový orchestr. Vždy mi z ní běhá husí kůže, budu ráda za odpověď.
Díky!
Dobrý den, nevíte kde sehnat reklamu, kdy pán přijde na benzínovou pumpu a řekne: „Dvě tužkové baterie.“ Předem děkuji.