Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
Ahojky, nevíte někdo, jak se jmenuje písnička z aktuální (2017) upoutávky na Teorii velkého třesku?
ahoj, nevíte někdo jak se jmenuje ta písnička, myslím z COOLu, zní to jako „summer breathe“ taková pomalá.. Předem díky
Ahojky chtela bych se zeptat…co je to za hudbu v upoutavce Jack a Obri na Nove..?dekuji moc
Zdravím. chtěla bych se zeptat prosím nezná někdo název písničky v reklamě na Sex ve městě? Děkuji.
Ahoj, moc prosím – v televizi teď běží upoutávka na sex ve městě, hned na začátku je song s krátkou větou, která končí „like this“ a pak je jen melodie. Mohla být populární tak před 6ti lety, nevíte?
Je tam Run DMC – It’s Like That, a potom Run DMC – It’s Tricky.
Možná to tu už bylo, ale co to je za písničku na pozadí traileru nových dílů Kobry 11 na Nova Action (takový ten emotivní sestřih)? Je mi jasné, že to je některá ze známých skupin a ještě známější singl, ale bohužel text přesně neodposlouchám.
Je ta upoutávka tady?
https://www.facebook.com/pg/tvnovaaction/videos/
Ano, je to tato:
Sum 41 – Best Of Me
Děkuji mnohokráte!
Dobrý den, nevite někdo co za píseň hraje v pozadí v upoutávce na eragona na prima cool? Dekuji
Prosím Vás, jak se jmenuje upoutávka k seriálu Svět z ptačí perspektivy? Moc se mi líbí, děkuji za odpověď. Anna Valová.
James Newton Howard – The Hanging Tree ?
Diky za info, take jsem to hledal.
Dobrý den, nevíte jak se jmenuje písnička z upoutávky na letní filmy na Primě? je taková hodně chytlavá, melodická a ten refrén zpívá holka zní to jakoby zpívala Tequilla, go for it nebo tak něco.
Děkuji
Upoutávky Prima MAX pro červenec jsou tady: https://www.tvspoty.cz/znacka/prima-max/.
Ahoj, netusite nekdo, co hraje za skladbu v upoutavce na film Hitman na prima max? Diky
nevíte někdo jaká melodie hraje v upoutavce na filmy v červenci na prima max? běží dvě..jedna zpívaná druhá melodicka..tak ta druhá…
Teď jsem jí našla na FB Primi max.
Two Steps From Hell – Victory
two steps from hell victory
Zdravím, nedávno jsem koukal na Prima Comedy a byla tam myslím reklama na Já padouch 3 a zaujala mě ta písnička, nevíte někdo prosím vás jak se jmenuje? Předem děkuji za odpověd
… no teda, zrovna po ní pátrám; prozatim bezvýsledně…
Také mě na první poslech zaujala
a doufám, že je to píseň/skladba od konkrétního autora a že se najde někdo, kdo nám poradí, kde ji hledat ( a najít )
Díky ! <3
Ahojky,dopátrala jsem se – je to od Jamese Newton Howarda The hanging tree
Děkuju, to je skvělý , a tak rychle !
Myslím, že mě znělka pořadu zaujala stejjně jako vás. Taky bych chtěl vědět co je to za hudbu. Při hledání na webu jsem našel jen váš příspěvek. Zjistila jste něco? Díky za odpovědˇ. Jirka J.
Zdravím,
viděla jsem na čt upoutávku na dokumety „Svět z ptačí perspektivy“ . Píseň , která tam zní, nevíte, jestli je to písnička nebo jen kousek hudby pro tu upoutávku ? Díky
Dobry den, take m e zajima pisen z upoutavky na porad Svet z ptaci perspektivy, dopatrali jste nekdo? Diky Mili
Jooo uz to vidim nahore….. dekuju, nadherna pisnicka
The Hanging Tree’ James Newton Howard ft. Jennifer Lawrence