Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
Ahoj nevite nekdo co hralo za pisnicku ma nova action v upoutavce na wimbledon? Bylo to ve stylu imagine dragons.
Diky za pomoc pokud nekdo vi.
Ahojda. Neví někdo název skladby na Primě Max z upoutávky na červencové filmy? Dekuji
Zdravim jestli se nepletu tak je to
Two Steps From Hell – Victory
Diky, taky jsem hledala! omylem jsem ti dala dislike-preklik!
Nic se neděje, hlavně že info pomůže ;-)
Davide,DÍKY,nepleteš,je to ona a je úžasná.Měj se Ada
Jee děkuji moc
Dobrý den, nevíte někdo náhodou, co je to za skladbu, která hraje jako podklad na upoutávku seriálu Sěratelé kostí? (iPrima) Moc děkuji
Ahoj neznate někdo tu piano písničku ze skylinku? Diky
https://www.tvspoty.cz/skylink-radost-pro-vsechny-se-satelitni-televizi/
Nevíte prosím někdo, jak se jmenuje písnička z Babišovo reklam (Chci rychlovlaky atd) na youtube?
Dobry den, jak se prosim jmenuje pisen, ktera hraje vzdy na konci upoutavky na serial sex ve meste co prave bezi na nova 2. Rychla pisen snad se slovy v pisni boom-boom-boom. Dekuji. Natálie.
Ahoj nevite nahodou nekdo jak se jmenuje pisnicka z reklamy na american tourister kufry ? Je na Nova Cinema. Diky moc lidi
Nezlobte se na mě ale vaše posledni reklama s kanarem je opravdu nechutná…narozdil od předchozích reklam které byly vtipné a zaujaly
Uplnou náhodou jsem to už našla Mein hertz brent – Rammstein (byla jsem i na koncertě). Hanba mi!
Ahoj, potřebovala bych nutně písničku z reklamy na Kobru 11 (pravděpodobně na Nova Action). Znám ten song a za boha si nevzpomenu… Vrtá mi to hlavou už několikátý den, hledám tu upoutávku a nic. Buď zrovna Kobru dávají, nebo tam jeden něco bez reklam (Ripleyho veřte nevěřte,…). Moc děkuju! <3
Potřeboval bych PROSÍM vědět electro song z upoutávky na Top Gear která už před nějakým časem běžela na Coolu. Už jsem ji hledal, ale neúspěšně a teď jsem ji zase uslyšel v rádiu. Bohužel tu upoutávku nemůžu na netu najít. Ta píseň je ve stylu Firestarter od Prodigy, nebo by se dala použít jako nějaká závodní melodie. Díky jestli někdo může pomoct.
Neví někdo jak se jmenuje ten elektro song z reklami na Gambrinus moc se mi líbi tak prosím o název
Prosím neví někdo písničku z upoutávky na duben na Tv Nova? pořád nemohu najít
Odkaz : https://www.tvspoty.cz/tv-nova-megafilmy-a-premiery-duben-2017/
Ahoj,
Na Prima Cool dávali, myslím si, minulý týden upoutávku na film Bastardi (asi 2. díl). Chtěl bych se zeptat, jestli někdo z vás neví, co v ní hrálo za písničku. Podle hlasu ji zpíval nějaký malý kluk, na nic víc si bohužel nevzpomenu.
Předem děkuji za reakce :).
Možná tahle :
Josef Melen – Né pětku né (1984)
Thompson95:
Díky moc to je ona! Pořád mi hrála v hlavě melodie a nemohl sem se jí zbavit, ale tu písničku sem slyšel jen tak mimochodem, takže sem si nepamatoval ani žádný slova a nemohl sem ji najít :D. Ještě jednou díky.
Zdravím, Nova Cinema bude brzy dávat Podivuhodný případ Benjamina Buttona. Skvělý film jsem již viděl, upoutávku ale doprovází zvukomalebná klavírní skladba. Nějaké indície jaká, že to skladba je..? Není to úplně klasika typu Beethoven, bude to známá píseň pro nějaký film. Já ale netuším. Děkuji za případnou odpověď, kdyžtak projedu celej Internet.
Děkuji a hezký den. S.
Kaleo – Way Down We Go (Stripped)
Doporučuji si poslechnout soundtrack k onomu filmu a mám pocit, že tam ten motiv melodie je
Soundtrack – „The Curious Case of Benjamin Button (CD1)“
Aha, jsou dvě upoutávky, zkus „Michael Nyman – The Heart Ask Pleasure First“.
SongMaster, Tobě náleží moje velké díky! Úžasná skladba, ještě jednou děkuji. Budu si tuto komunitu pro její ochotu pamatovat. Sláva tvspotům a slovutné Necyklopedii, které tímto komentem udělám malou reklamu
s pozdravem SS
Přesně tu taky hledám. Spletla jsem si zprvu film a myslela jsem ze to je upoutavka na tunel smrti.. Dekuji ze nekdo tez hleda ja hledam jiz nekolik let bezvysledne..