Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli neznáte ten song na sobotní filmy na cool když tak hodin odkaz ok
Odkaz je?
Nevíte prosím někdo jak se jmenuje písníčka z reklamy na Signal long active?
Našel jsem pouze maďarskou reklamu, ale nedaří se mi to dohledat:
Új Signal Long Active
Děkuji.
Dobrý den,chci se jen zeptat,zda je možné,že jsem pod upoutávkou na květnové filmy na Nová Cinema slyšela Guns N‘ Roses – Paradise City? Teď už ne. Mám halucinace,nebo došlo ke změně? Díky.
nevítě někdo, jak se jmenuje tahle písnička, prosím
TEPLÉ OBLEČENÍ PRO CELOU RODINU – REKLAMA LIDL
Dobrý den, hledám hudbu z upoutavky na film Úhel pohledu na Nově.
Děkuji
Dobrý den hledám hudbu z upoutávky na kredenc ktéra běží na TV Markíza může mi někdo pomoct předem děkuji
Neví někdo, jak se jmenuje ten podkres u Babišova videa?
Díky.
Zdravím.
Na cinemaxu běží reklama na březen – od expertů pro milovníky filmu. Je to z tohoto roku ( 2017 ) a objevují se tam filmy jako „Otče zemři nebo Hra peněz“. Za jakékoliv informace moc děkuji.
To se tu fakt nenajde nikdo, kdo by věděl z které reklamy je tahle písnička? >:-(
Santana – Smooth
Nebylo to na Fernet?
nevim, možná, už mi asi 20 lidí říkalo, že to bylo možná na nějaký alkohol, sekt, nebo nějakou sladkost.. a nemám žádné další stopy..
Dobry den,hladam piesen z reklamy ktora ide stale na Eurosporte,je to nadacia Discovery Education a ide tam o vzdelavanie deti v Afrike,dakujem.
Zdravím, neví někdo název hudby z této upoutávky ??
Prima MAX: Vlak do neznáma – upoutávka
http://play.iprima.cz/vlak-do-neznama-upoutavka-1
Ahoj lidi, prosímvás jak se jmenuje ta pecka co hraje v pozadi upoutávky na autosalon na COOLU?
Ida Corr vs Fedde Le Grand Let Me Think About It
Ahojky. Nevíte náhodou někdo jak se jmenuje písnička z nové reklamy na Gambrinus?
Předem díky
Prima Cool už pár dní pouští ukázku na film Doba Ledová 3, v pozadí hraje docela známy remix, někdy jsem ho možná i poslouchal, ale zaboha nevím, jak by se mohla písnička jmenovat. Věděl by někdo?
1.14 to začína pokud myslíme oba dva to stejné
Scooter – Maria (I Like It Loud) (Official Video HD)
dobry den, aky je prosim nazov pesnicky v reklame na aprilove filmy na HBO, reklama zacina slovami z filmu : “hamba, hamba..“dakujem