Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
Zdravím, na HBO je TV Spot na upoutávku filmu na april 2017. neví někdo kdo zpívá tu písničku v té upoutávce ? diky.
Ahoj,
rád bych věděl, jaká hudba hraje při upoutávce na Zrození planety opic.
Díky =)
A kde to hrajou?
Na Prima COOL.
Vladimir 518 – Gorila
Prima Cool: Zrození Planety opic
https://www.tvspoty.cz/prima-cool-zrozeni-planety-opic/
Děkuji. Mohu se ještě zeptat na použitou hudbu v té 2. upoutávce, která je v daném odkazu?
Ahoj,
prosím všechny, ve které reklamě se objevila písnička: Ofenbach – Be Mine ?
Děkuji
Chvílema zní podobně Krušovice https://www.tvspoty.cz/krusovice-pivo-s-charakterem-pro-muze-s-charakterem/.
Ahoj SongMastere. Myslím,že je to Twenty One Pilots. Díky moc. Měj se hezky.Ahoj.
Opět se připomínám, protože se mi to stále nepodařilo najít – plno lidí to zná, ale nikdo neví z čeho to může být. Opravdu prosím o pomoc, nebo mě to bude strašit až do hrobu.Ve které starší reklamě byla tahle písnička?
Santana – Smooth
Ahoj, chtěla jsem se zeptat na hudbu k reklamě Hyundai i30. Ani jedna z těch co máte na této stránce není. Reklama je krátká, cca 10 sekund. Předem děkuju.
Big Gigantic – Get On Up?
Ano, děkuju moc
Ahoj SongMastere. O odkazu nic nevím. Tu upoutávku sem slyšela asi před dvěma tydnama.
Heathens – Twenty One Pilots
Ahoj SongMastere. Prosim té, chtěla bych ještě jednou vědět, jaká písnička hraje v reklamě Sběratelé kostí. Už nevím, jestli to dávají na Primě. Ahoj a díky.
Upoutávku jsem neslyšel, není někde odkaz?
To bohuzel asi neni, nenasla jsem…
Katrin,myslela si tuhle upoutávku sex ve městě?
https://streamable.com/q6h65
Ano to je ona
Dobry vecer, zkusim se pripomenout….
Asi jste nedohledal, ze ne??
Predem dekuji, Katrin
Prosim, prosim, co je to za pisnicku co hraje k upoutavce na sex ve meste na nova 2?? Budu moc vdecna za pomoc predem dekuji
Taky bych to potřebovala vědet!!!
Myslím, že je to Jackie DeShannon – What the world needs now is love
wubble U – petal 7
Ahoj, chci se zeptat co za písničku hraje u upoutávky na „Odplatu“ na nova cinema? Děkuji
AWOLNATION – Sail?
Ahoj, nevíte někdo jaká písnička hraje v reklamě na griffinovi ? Prima cool.
Díky ☺
Zdravím, nevíte prosím někdo, co je to za hudbu u upoutávky na novou řadu The Simpsons na Coolu? Tady jsem ji nenašel, ale je na YT:
UPOUTÁVKA NA 28 ŘADU SIMPSONOVÝCH!!!!
Už to mám Cream – I Feel Free
Ahoj, nevíte jak se jmenuje hudba co hraje k upoutávce na nějaký ten kriminální seriál Mord parta?
Zní to podobně jako Emily Roberts – #santaclara, možná remix.
Hledám to už celý den a furt nic, na této stránce je sice moc spotů, ale nemůžu to najít. Heeelp
Zdravím, chtěl jsem se zeptat ve které (hodně známé) reklamě byla použita písnička Smooth od Santany. Díky