Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
Ahoj, neznate nekdo pisnicku ktera je v upoutavce na novou 11.radu Sberatele kosti na Prima Love ? Moc diky za info.
Ahoj SongMastere. Prosím Tě, nevíš, jaká písnička hraje v reklamě premiérová řada sběratelé kostí na prima love? Díky moc.
twenty one pilots: Heathens (from Suicide Squad: The Album)
Je to Twenty one pilots: Heathens (from Suicide Squad: The Album)
Nevíte někdo jak se jmenuje písnička v reklamě na čedok??? Ten text zní jako „I’m getting out of time to play.“
Děkuji
Nemá Čedok v reklamě Kool & The Gang – Celebration?
Kdo mi řekne kdo zpiva tu písničku z upoutávky hvězdy na prima max březen 2017
Birdy – Wild Horses
https://www.tvspoty.cz/prima-max-hvezdy-na-max-brezen-2017/
Chtěla bych se zeptat na reklamu pro stanici Cinemax. Reklamu mají jen ti, co mají UPC a nachází se na stanici UPC SHOW HD. Jde to remix ( nejspíše ) a na konci je “ Od filmových expertů, pro milovníky filmů“. A z filmů je tam Odče zemři nebo např. Triple 9.
Zdravim, hledam znelku k upoutavce na megafilmy a premiery v breznu 2017 na nove, bohuzel mi to ani shazam nenasel..urco je to z nejakeho filmu nebo tak, ale netusim… Kdybyste nekdo vedel, tak mi dejte vedet prosim… Diky a fajn den!
Epic Soul Factory – Hero Memories
https://www.tvspoty.cz/tv-nova-megafilmy-a-premiery-v-breznu-2017/
Zdravím, nepozná niekto pieseň (HUDBU) v reklame na prima cool ? Je to mysím Autosalon 2017 (10). Budem rád za každú informáciu:
Ahoj, hledám reklamu, tuším, že na auto. V autě sedí vedle řidiče dáma v klobouku, která sní třešni a chce vyhodit pecku do popelníku. Muž ji gestem ukáže, že ne. Z vedlejšího auta k ní natáhne ruku řidič, žena mu pecku dá do dlaně. Tento muž pecku vystřelí do vzduchu a ta spadne střešním oknem zpět do auta se ženou a trefí se do toho popelníku. Nevíte náhodou někdo? Předem děkuji
Hledám hudbu doprovodu. Ke sněhovými zpravodajství na Prima cooo? Dekuji
Ahoj,
hledám reklamu, ve které si na začátku žena připne náhradní chodidlo a následně muž náhradní ruku.
Budu rád za každou informaci.
Díky
Ozonicon
smazánoTato písnička v ženské, či jiné verzi. Poznáte ji prosím?
To sem nepatří.
Bóže, kdo může hledat nějakou reklamu? Vždyť každý běžný Čech se jim vyhýbá jak může. Jsou sice reklamy dobré a ty ostatní. Ale osobně když vidím Blanarovičovou jak sténá nad tím, jak ji vyčerpává hledání talentů v soc.rodinách, tak mě napadá jediné – proč se na to nevykašle, místo nákupu zázračné matrace aby se konečně vyspala ? Jsou v národě jedinci co nikdy dělat nebudou a ona s nasazením vlastního zdraví hledá další „umělce“ a rychlokvašky-)) Neměla by se podobná nadace zrušit????? V e špitálech leží naše české děti, které potřebují víc péče než nějací Bongové, kteří z podobných aktivit vznikli a ke všemu se neumějí ve společnosti chovat. Reklama je sice moderní mor ale berte to s rozumem….
Co jsi sem přišel hledat ty kromě eseje na téma Blanarovičová?
Jen jsem zadal “ názor na reklamy “ a tuto diskuzi mi to vyplivlo. Reklamy jako takové jsou nemoc dnešní doby a zdejší diskuze se s ní vyspořádala tak, že v nich něco hledá. Jiní je ignorují a někdo jako já je zase kritizuje…takže sorry, jestli jsem se nějak dotkl zdejších způsobů-))
Jsou mnohem horší nemoci než reklamy.
Věřil bys, že při hledání dotazu „názor na reklamy“ není web TVspoty.cz (Google & Seznam) na prvních třech stranách?
A věřil bys, že mi to nabídlo hned na první stránce ?…..já totiž nikdy dál nelistuju-)) Ale to je nepodstatné, tvá původní otázka zněla – co jsem tu hledal? Z tvého tónu mi přišlo, že můj příspěvek byl nějakým způsobem nepatřičný a nehodící se sem. Patrně mně zmátl název, jehož první částí je tučným písmem avizována DISKUZE O REKLAMĚ a tudíž by do ní měla zapadnout i kritika-))
Dobrý den, nevíte někdo jak se jmenuje melodie na reklamu t mobile s těmi růžovými letuškami a „Pavlínkou“. A také na reklamu KFC kterou vysílali v televizi loni. Jak se ta slečna srazí onylem s tím starším pánem a usměje se. Takě tam jsou dva chlapci kteří se okouzleně dívají na dvě kolem nich procházející dívky. Reklama je na kyblík KFC.
Předem děkuji.
Prosím, je to nutné.
Zdravim, neviete ako sa volá song z reklamy na NOVA SPORT 1, hrala po 2 tretine zápasu Dallas vs Boston, boli tam nejaké dievčatá na lyžiach
ahoj, nevite co je to za pisnicku na prima cool u upoutavky na filmy? je starsi znam ji jen si nemuzu vzpomenout jak ae jmenuje. dekuji
Není to Prima MAX: Iggy Pop – The Passenger?
https://www.tvspoty.cz/prima-max-unor-2017-na-max/