Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
Ahoj SngMastere. Nevím, jestli je ten song k BeBe Dobre rano energie na celé dopoledne lod Sunflower Caravan, protože jsou čisté instrumentální. Můžeš mi prosím tě, napsat slova toho songů? Zkusím si to najít na google. Díky. Emilia
Ahoj SongMastere. Díky za název skupiny. Škoda, že tu písničku mají jen pro reklamu. Je moc hezká. Měj se hezky. Emilia
Ahoj. SongMastere prosím Vás, můžete mi napsat slova z videa BeBe Dobre rano, energie na celé dopoledne?Děkuji.Emilia
Ahoj, jestli ti jde o song, tak byl složený pro reklamu, autorem jsou Sunflower Caravan.
A tykej mi.
Ahoj, nevíte prosím co je to za song, jak hraje při té upoutávce na primě podzim 2016? Děkuji za pomoc
https://www.tvspoty.cz/ftv-prima-cim-vic-filmu-tim-lip-podzim-2016/
Urpostřed reklamy na simpsonovi – žlutej maraton hraje rapová písnička, dost by mě zajímalo, co to je – tady to začíná 0:15
kdyby někdo věděl, tak, prosím, napište
Simpsonovi Žlutej maraton
Eminem – Without Me ?
Dobrý den, nevíte jak se jmenuje skladba z upotávky na Tintinova dobrodružství na Prima MAX?
děkuji.
Ahoj. V té reklamě BeBe Dobre rano, energie na celé dopoledne se zpívá A like moment… Nevím, jestli je to správne, anglicky neumím. Díky. Emilia
Neznáte název skladby z nové upoutávky Hvězdné září na MAX? Je to starší diskotéková písnička, text : I’m free… Díky moc
Enrique Inglesias feat. Pitbull – I’m a Freak ?
https://www.tvspoty.cz/prima-max-hvezdy-na-max-zari-2016/
Dobrý den, prosím jak se jmenuje písnička z upoutávky na Gotham druhou řadu na Fandovi?
Ahoj. Prosím Vás, opiste mi někdo slova písničky z videa z reklamy BeBe Dobre rano energie na celé dopoledne. Reklamu najdete ve vyhledávači, napiste BeBe Dobre rano a objeví se kluk ve žlutém triku. Dekuji. Emilia
Dobrý den, neví někdo co je za písničku v reklamě na prima cool, je to reklama na filmy..je taková trochu bláznivá a nedávají ji moc dlouho. Děkuji
Není to tohle?
https://www.tvspoty.cz/prima-cool-nekdy-vic-znamena-proste-vic-2016/
To je ono a co to je za písničku nevíte prosím?
Už to vidím děkuji
Ahoj nevíte jak se jmenuje písnička z reklamy na Prima Cool, je tam Teorie, Simpsonovi, Jeníček a Mařenka, na začátku asi i Spiderman? Děkuji moc
Sleigh Bells – Riot Rhythm
SongMaster dekuji moc
Ahoj. Rada bych zjistla, jak se jmenuje hudba, ktera je pouzita v reklame Generali 2016. Nevi nekdo?? Diky Moc
Je to hudba složená pro reklamu, viz odpověď od Generali ČR: „Hudba je složená přímo na míru pro naši kampaň. Autorem je Jeremy Yang (původem Australan, momentálně žije a pracuje v New Yorku.“
ahoj nevíte jak se jmenuje písnička z reklamy na prima cool na teorie velkého třesku ??? předem děkujííí
Outkast – Hey Ya! ?
Dobrý den,
neví někdo, copak je to písničku nebo nějaký mix v upoutávce na Mordpartu na Primě?
Předem díky
Pro Denča : Myslím že hledáš toto:
ill Factor – Champion Sound (Lyrics) [OLD]