Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
Zdravím, nevíte někdo písničku z té nové reklamy na TOP GEAR na Prima COOL ?:)
Chuck Wood – Seven Days Too Long?
Dobrý den,nevíte někdo název písničky z upoutávky na film Odplata s Mel Gibsonem? Děkuji
Ví někdo, co je za písničku v nejnovější reklamě na Pepsi, která běží na coolu? Jediný, co jsem odposlechl, bylo „…shining stars“. Děkuju moc
yall – Hundred miles
Dobrý den, nevíte, prosím, co hraje za písničku v upoutávce na Živí mrtví (1. díl 5. řady) na Primě Cool?
Předem děkuji
Snad jsem našla, co jsi hledal/a, taky mě zaujala
ill Factor – Champion Sound (Lyrics) [OLD]
To je ona, mockrát děkuji!!!
Není zač, ráda jsem pomohla
Můžu se zeptat jak se jmenuje hudba z reklamy na červnové filmy(2016) na Primě
✋
Dobrý den,
poprosil bych o jméno písničky, která běží na Smíchově při upoutávce na TeleTele (první polovina). Děkuji za případnou odpověď.
Dobrý den, jak se jmenuje song, který zní v reklamě na Nestea- Udělej pro sebe něco dobého ?
Dobrý den. Chci Vás poprosit,neznáte někdo písničku z reklamy na Toyotu Yaris ( dny Toyoty 4.-5. června)??Běží teď na nově..snažila jsem se něco odposlouchat,ale nemůžu nic najít..Díky za pomoc!!!!!!!!!!
Jason Derulo – Want To Want Me
SongMaster…Díky,díky,ještě jednou díky MOOOOC!!!!!!!
Reklama na Toyotu Yaris už je tady: https://www.tvspoty.cz/toyota-yaris-selection-vase-druhe-ja/.
Dobrý den, sháním píseň z upoutávky na Prima Max ohledně červnových filmů 2016. Je to známé a hodí se to např. na nástup maturantů
2 Steps from Hell – protector of the world
Ahoj, prosím vás, hledám písničku, která hraje ve spotu na Americkou odyseu, který aktuálně běží na Prima COOL. Věděl by někdo? Díky moc za odpověď!
Ahoj, věděl by někdo název písničky na Mattoni -citrónový twist? Hledala jsem,ale bezúspěšně. Předem děkuji .
Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli budou někde k vidění fotky z natáčení reklamy na Fio banku. Z 29.5,2016. Děkuji za odpověď Svoboda Richard.
Ahoj, rád bych věděl co je to za hudbu v reklamně na sirupy Relax (2016) – ví to někdo?
Sirupy Relax – TV reklama
Dobrý den, už strašně dlouho sháním písničku z reklamy na Figaro s těmi ženami, jak sledují dalekohledem může z protějšího domu. Pomozte!