Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
ahoj lidi prosím co je to za song na konci ?
The Beatles – Lucy in the Sky with Diamonds z alba Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band
https://www.youtube.com/watch?v=xxaOItEmu3U
Ahoj, nevite jak se jmenuje pisnicka v reklame na film Gamer bezici na Prima Cool?
Marilyn Manson – Sweet Dreams (Are Made Of This) ?
Ahoj, neznáte někdo náhodou písničku z upoutávky na South Park na Prima COOL? Shazam mi to nechce najít.. Díky moc.
Ahoj, prosím, koukám na primu love a každý večer po Chůvě k pohledání běží upoutávka na filmy ( myslím, že to je na primu max) nevíte někdo co to je za písničku??
Charli XCX – Break The Rules
https://www.tvspoty.cz/prima-max-hvezdy-na-max-duben-2016/
ahojky prosim nevedel by tu nekdo kdyz ukazuji na nova cinema filmy je k tomu pisnicka a ja nemuzu prijit jak se jmenuje HELLP prosiiim diky
Možná pomůže
Imaginární Dragon Demons
Ahoj,
Poradi nekdo nazev melodie k prima cool movies v dubnu 2016. Diky ;-)
Možná pomůže
Ji, to je presne ono, akorat ani Shazam ji nenasel. Diky
Ahoj nevíte někdo název písničky ze spotu „hvězdy v dubnu na nova ?díky
tak jsem jí konečně našla je to Imagine Dragons – Demons
Zdravím, neznáte někdo písničku z reklamy na Tchibo? Díky!
nevím přesně ale myslim že jsem jí sháněl taky takže:
Kanye West – Stronger
Ahoj, nevzpomenu si na písničku ze spotu „hvězdy v dubnu na nova cinema“. Nahodí prosím někdo?
Díky
Taky se jí marně snažím najít a nedaří se mi to tak bych také byla ráda za odpověď
Ahoj, nevíte někdo název písničky, kterou pouštějí při upoutávce na seriál Agresivní virus? Díky
Ahoj nevote někdo jak se jmenujou songy na upoutávku na prima Max?
Který konkrétně?
https://www.tvspoty.cz/znacka/prima-max/
Ahoj všichni, nevíte náhodou, kdo zpívá písničku v upoutávce na seriál Stíny nad jezerem na ČT2 ? Už několik dní marně hledám a nenacházím :(( Předem diky Lil
Ahoj, myslím, že se jedná o písničku od Georgi Kay – Ipswich
Ahoj, jsi zlato největší, moc díky!!!:* <3
Ahoj..na Prima love běží reklama na Twilight saga …víte někdo co k tomu hraje za skladbu??? Díky
Katy Perry – Unconditionally
Super, hledala jsem,nevěděla,díky díky díky
Zdravím,
hledám písničku, která se objevila v upoutávce TV Nova a týkala se TV Markízy. Písnička byla také často hrána na Evropě 2 o letních prázdninách, co si tak vybavuji. Děkuji.
Písnička úspěšně nalezena.
Bylo by fajn sem napsat název písně i pro ostatní.
Madcon Feat. Ray Dalton – Dont Worry?
jak se tady jmenuje ta pisnička z upoutávky na twinlight sagu
Katy Perry – Unconditionally
Zdravím, ted jsem viděl reklamu na bombony nimm2 soft. Ta melodie v ní je mi povědomá, ale nemohu si už vzpomenout ( už je to hodně dlouho co se hrála). Pomozte mé skleroze prosím. Díky
Našla jsem zřejmě originál – Chordettes – Lollipop
Díky moc, to je ona…..ano tak jsem už starý