Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
Zdravím,
poprosila bych o radu Jde o písničku z upoutávky na Top Gear speciál: Napříč Evropou, kterou dávají na Prima COOL. Jde mi o tu pomalou, zpívanou ženský chórem…
Předem díky!
Zdravím,
nemohl by někdo najít reklamu z roku cca 2000 na sprite? Byla to zaroven upotavka na Star Wars 1, Qej-Gon Jinn rikal malemu Anakinovi, kdyz byl v kluzaku, poslouchej svůj instinkt, díky moc
ahoj nevíte někdo jak se jmenuje píšnička na prima cool je tam vní ta postava bíla. Děkuji
Steviie Wonder & Keanu Trap Remix – Jingle Bells?
https://www.tvspoty.cz/prima-cool-nastvanoce-2015-znelky/
Ta písnička z reklamy na Já a robot se jmenuje Tremor
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda někdo neví, jaká hudba byla použita v reklamě na Captain Morgan … přesněji Captain&Cola, ukázka na míchání captaina s colou. Děkuju
Bylo by fajn dát i odkaz na video, aby to nikdo nemusel hledat.
Omlouvám se, tu je odkaz:
Captain&Cola
Nevíte nekdo jak se jmenuje reklama na prima cool na lednové filmy ?
teda song z te reklamy
není za co
Afrojack & Martin Garrix – Turn Up The Speakers (Official Music Video)
thx,)
Ahoj, nevite jak se jmenuje pisnicka ktera hraje dnes 27.12. Na prima cool k reklame na ja a robot? Je to jina nez hrala predtim a nedari se mi ji najit. Dik
Zdravím, potřeboval bych vědět, jak se jmenuje písnička v reklamě na krém NIVEA. Neporadil by někdo?
Nevíte jak se jmenuje ta písnička co teď hrajou na coolu je to něco jako rock? Díky
Dobrý den, jak se jmenuje song u reklamy na Já a robot? Děkuji mockrát
DJ Fresh VS Diplo Feat. Dominique Young Unique – ‚Earthquake‘
Ahoj, nevíte někdo název písničky a autora reklamy na sencor? Díky
Zdravím, hledám písničku, kterou chvíli hrají na coolu v Naštvánoce upoutávce. Když tam ta… postava stojí jen tak před stromečkem, bez motorovky. Je to jako nějaký remix stylu dnb či něco takového podobného. Předem díky za pomoc
Řekl bych, že je to tohle:
Jingle Bells [Trap Remix] (Christmas Edition)
Paráda! Je to ona, děkuji!
Dobrý den. Jak se jmenuje písničk,, která hraje teď na prima cool v jejich reklamě nebo jak to nazvat? V tu chvíli, kdy tam je obrázek lebky a nápis prima cool? Je to kraťoulinký a zpívá to melodický mužský hlas… Děkuji
Dobrý den ,nevíte někdo jak se jmenuje písnička ze seriálu Já a robot na prima cool (je v upotávce na 6 díl )
ahoj nevie mi niekto poradit ako sa vola pesnicka co je v uputavke na davinciho demoni tie krasne husle ? dakujem