Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
Jak se jmenuje hudba z reklamy na hany.
Ahojky sháním písničku z reklamy Calvin Klein, vůně Euphoria.
Hledala jsem snad všude a nic.
Ano díky!!!
Dobrý den jak se jmenuje song z reklamy na český film Holy na prima cool ten song je neak takhle eehe eehej lidé is livin eehe eehej ………..in my memory co je to za song ?
Tato?
X Ambassadors – Renegades
Ahoj, chtěla bych se zeptat od koho je písnička v upoutávce na sobotní filmy (Skutečné příběhy) na prima love. Děkuji
Adele – Hello?
ahoj . tedka bezi predel na tema ja a robot … co to v nem hraje za song please ?
uz nic .. shazam to napotreti pobral ….
DJ Fresh VS Diplo Feat. Dominique Young Unique – ‚Earthquake‘
Ahoj Prosím prosím o skladbu k této reklamě.. Neví někdo? Díky moc
Jameson Ginger
Avicii Wake me up
V upoutávce na Já a robot je ještě jedna písnička
Ahoj chtěla bych se zeptat na tu písničku jak hraje v když sjizdi hory na lyzich něco jako dnb pomozte prosím hledala jsem ji vsude
Ahoj, hledám název písničky. Je to reklama na seznamku E- darling. Zpívá tam pán a hraje na kytaru.
Zdravím, prosím prosím – na Coolu teď běží reklama, jejich vlastní, nejsem si teď jist, na co to je, ale je tam jen kraťoučký úryvek z nějakého songu laděného žánrově někam mezi snad RnB a house, fakt nevím, kam to zařadit… hrozně nabitá pecka… nevíte někdo, o čem je řeč a co to je za song? Díky moc a veselé Vánoce všem!
Pokud je míněna Pepsi-Cola, tak to je Boney M a Daddy cool
Upoutávky Prima Cool najdeš tady https://www.tvspoty.cz/znacka/prima-cool/.
zdravim, nevie nieto ao sa vola tato pesnicka?
Huawei – Premeň sny na skutočnosť
Ahoj, před pár lety běžela reklamu myslím že na nějakou banku která začínala během po pláži a u toho hrála taková písnička „run, run“, nevíte někdo co je to za písničku? Nedaří se mi najít.. Moc děkuju
Děkuju za pomoc – Adele – Hello
Ahoj všem, chtěla bych poprosit jestli někdo nevíte jak se jmenuje nebo kdo zpívá písničku v upoutávce na sobotnídfilmy ( skutečné příběhy ) na prima love. Moc děkuju.