Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
zdravim. pred tyzdnom som na prima cool pocul pesnicku ktora ma zaujala. vedeli by ste zistit jej nazov prosim? bola to uputavka na troch musketierov a z piesne si pamatam len husle. dakujem
Martine : Requiem For a Tower
jasne to je z Requiem ja ju vlastne aj poznám dakujem
Není vůbec zač, když můžu ráda pomůžu ;-)
Je nádherná pokud budeš chtít mám i MP3
http://m.youtube.com/results?q=requiem%20for%20a%20tower&sm=1
Zdravim, chcem sa opytat ci niekto nepozna hudbu z reklamy bonaqua plantbottle (chill hudba).
Vopred dakujem za pomoc. odkaz:
Bonaqua v novej PlantBottle®
Ahoj. Nevíte prosím někdo co je za písničku u reklamy na Tchibo black and white? Díky
Můžeš to zkusit
Tchibo Black and White
Cauky hladam song zo spotu na letní movies ten co je na zaciatku a na konci tkaé to brnkanie na gitare akoby. Nekde som to počul a je to pre mna Déja Vu záhada táto melódia prosím napiste mi ju. Spot tu nikde neviem najsť.
sorry zabudol som je to na prime cool
Billy Vaughn – Wheels
Ahoj. Sháním písničku z reklami, kde jsou 3 díly vetřelce. Vůbec netuším jak už ta písnička zní. Ale pokud to někdo najde.. díky
Ale jak se ta hudba jmenuje?
Název písničky i interpreta máš vespany ve videu tak i těsně nad ním
Žádnej název nikde neni. Díváš se na stejný video?
Jarmile, teď jsi mě sice znejistěl ale jsem přesvědčena, ze mluvíme o tom samém videu . Hledal jsi to brnkáni na kytaru vid. Pod mým jménem o něco výše je černobílý video , a tam nad ním je název . Pokud jsi nehledal tohle zpletla jsem se a pak se omlouvám . Pokud je to to co hledás a nevidís to napiš mi mail a já pošlu
Tady to máš…
M83 – StarWaves
písnička z upoutávky na vetřelce se jmenuje Starwaves a je z filmu oblivion
shánim pisnicku z reklamy na renault kadjar název a kde se dá stáhnout celá díkes
First Aid Kit – My Silver Lining
https://www.tvspoty.cz/renault-kadjar-prestante-se-divat-zacnete-zit/
díkes
My Silver lining – First Aid Kit
reklama na renault… dá se stahovat na stahuj mp3 z you tube
hledám písničku ve které se zpívá nějak never be so whoooo prosím poraďte
Ahojte neviete sa volá ta pesnička čo beží na AXN keď púšťajú uputavku na letné filmové hity ( je tam ghost rider, spider-man…)
Ahoj Prosím nevi nekdo písničku ktera hraje na nova cinema při ukázkách filmu na červenec a srpen 2015 momentálne? At hledam jak hledám nikde nic
White Lies – Bigger Than Us?
Miluji Vas! Mockrát děkuji, je to ona !
Ahoj, tohle je ale myslím k srpnové upoutávce.. Nevěděli byste název písničky té červencové upoutávky? Červenec jako by neexistoval. Všude je jen květen a pak až srpen. Díky
Kačo už se to tu hledalo zalistuj níž máš to tam
Trochu se mi to pokazilo spravne to je=Na ramu s maslem a na Margotku.Kdo by neco z toho nasel tak vas miluju.Dik
Ahojte,uz dlouhou dobu hledam pisnicku z reklamy na Ramu s maslem (maslovej chlapecek+maslova holcicka=ona si kousne=Kuba a on si kousne=Karibik).Dekuju vsem zlatejm lidem co by mi jednu z nich pomohli najit.Dekuju Vam moc
Rama s máslem je tady https://www.tvspoty.cz/rama-s-maslem-kazdodenni-poteseni/, hudba Wet Wet Wet – Love Is All Around.
Margot je tady https://www.tvspoty.cz/margot-dej-si-kousek-sveho-raje/, zatím bez hudby.
Love Is All Around není to původní verze ale od skupiny Wet Wet Wet
Dobrý den, hledám název písničky, která hraje na Nova Cinema při upoutávce na Madisonské mosty. Děkuji moc za odpověď.
Ahojte. Prosím, hľadám pesníčku, ktorá ide na reklamu na cooltovní movies aktuálne. Na začiatku je niaká tetka, ktorá hovorí, že niaký chlap má zavrieť hubu, že sa chce pozerať televíziu. A potom ide Karate Kid a ďalšie filmy. Tá pieseň je pomalá, hrá sa tam na klavíri a spieva ju chlap.
Ďakujem
Mad world-gary jules
Dobrý den, hledám rockový song, který zní ´´dis dis gis gis fis ais ais´´. Můžete mi ho ukázat?
Neznám akordy, chtělo by to něco bližšího
To není akord, ale postup melodie, kterou jsem vyťukal podle tónů (úseky melodie si pamatuju, ale jinak nevím ani název, ani text písničky). Vím také, že tento song byl 3x v televizi. Jednou to bylo v jakésy reklamě (už nevím ve které) zhruba v roce 2004 nebo 2005. Pak to bylo zhruba v roce 2007, 2008 nebo 2009 v úvodní reklamě na anketu ,,Tý tý´´. Potom ještě dne 18.7.2015 jsem ten song zaslechl 1x na televizi Barrandov v úvodní reklamě na film ,,Pravda nebo lež´´. Ono totiž úvodní reklamy na nějaké pořady se jaksi nedají na internetu najít. Pouze reklamy na výrobky jsou zveřejňovány.
Vlastně ne postup melodie, ale harmonie.
Dobrý den, dají se najít i uložené reklamy na nějaké filmy (třeba z tv barrandov)?