Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
Pro Alču a Luuucu
Night and Love – Blueberry Sky (lyrics)
Tri musketyri – nekdo tu hledal pisen z upoutavky . Je to Rewuiem for a tower
Luco,neni vubec za co. Ver ze predstavu o tom kolik casu jsi hledani venovala opravdu mam, ja hledala uplne stejne . Stejne tak jsem se radovala i ja jako mala holka kdyz se mi to povedlo, A ODMENOU A BONUSEM K TOMU MI JE TED I RADOST VASE , je to krasny pocit ,dekuju vam holky
Tak já našla. Písnička je od Light and love.
V mobilu jsem objevila vynikající aplikaci SoundHound kterou stačí zapnout jakmile hraje písnička kterou zrovna slyším a aplikace mi prozradí co že to hraje , super. Hledala jsem několik dní a nakonec přišlo jednoduché řešení, třeba i vám tato aplikace pomůže najít po čem vaše uši touží
Deniso, jste úžasná! Přesně tuto písničku jsem chtěla najít.
Deniskoooo!!! Jsi neúžasnějšíí !! Ani nevíš kolik hodin jsem strávila hledáním té písničky a vždycky když hrala v televizi tak než jsem zapla můj super rychlý telefon tak bylo po všem … -hledala jsem to podle těch slov kterým jsem porozuměla a prostě nic Ale ty jsi ji našla a já jsem ted nějštastnější !!!!!!! Děkuju <3
Dobrý den,
nevíte někdo název písničky, která zní na Prima Love, když jde upoutávka na romantické filmy?
Ali nejsem si jistá zda nehledate totéž co já – light and love
Prima love – nedělní filmy – upoutávka
Prosím nevíte někdo název písničky nebo nějaké vodítko k vyhledání písničky v upoutavce ? Moc děkuju .
Dobrý den,
nevíte někdo jak se před chvilkou na prima cool objevila taková reklama bylo to kreslené, upoutávka pro děcka nebo něco tak . Je tam taková písnička, napíšu vám ji tady ne s přesnými slovy prostě jak tomu já rozumím Happy you go, blister you go, není to přesně jo takže je to zřejmě pomotaný, poraďte prosím!
Dobry vecer, prosila bych pomoct v hledani pisnicky…znela dneska v obchode,nemuzu ji najit…mam par voditek…v textu refrenu bylo „touch me“… Zpival ji muz , hluboky hlas, spise pop rock.Dekuji!!!
Nevíte někdo náhodou ten track k filmu má mě rád, nemámě rád… na nova cinema?
Ahoj, nevite nekdo jaka pisnicka se objevuje v upoutavce na tri musketyry na prime konkretne upoutavka na lokace?
play(tecka)iprima(tecka)cz/tri-musketyri-serial-bbc/tri-musketyri-lokace
Lux Aeterna – Clint Mansell
trochu záludný dotaz – autor hudby k upoutávce na Americké nezávislé léto 2015 na ČT? DÍKY
Dobry den, zrejme uz je to zbytecne, ale shanim nazev pisnicky, ktera hrala v upoutavce na listopadove filmy tv prima. Dekuju za odpoved
Ahoj, neviete niekto ako sa volá pesnička na Prime, chodí počas reklamy na filmy, ktoré budú dávať v červenci
ahoj,kdo zpiva pisen v reklame na Renault Kadjar,dekuji
First Aid Kit – My Silver Lining
https://www.tvspoty.cz/renault-kadjar-prestante-se-divat-zacnete-zit/
Ahoj, na tv fanda jsem dnes slyšel upoutávku na film vítězové a poražení, taková motivační melodie… nevíte někdo co to bylo? Dík