Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
Zdravím,
na kanálu Prima Cool běží posledních pár týdnů spot/upoutávka na pořad Top Gear. Jako podkladová hudba běží jedna starší junglová věc, někdy (snad) v 90. letech to byl velký hit. Za nic na světě si nemůžu vzpomenout na jméno interpreta a název track. Nevěděl by někdo?
Díky.
Ahojtě hledám písničku z televize nova. Je to reklama na různé filmy (Chalupaři,…). Děkuju.
Ahojte lidi Prosím, sháním písničku z reklamy na APPLIKACE na Prima Cool
No taky scháním tu písničku jak je reklama na Aplikace …
Zdravím! Na Prima Cool je teď spot (není to přímo filmová upoutávka se scénami filmu, jen černá obrazovka s odpočítáváním) na 24 hodin: Dnes neumírej a hraje k tomu taková ta retro elektronická melodie – na základce nám ji pouštěli do rozhlasu a já si za boha nedokážu vzpomenout na to co to je…nevíte? Díky moc
Už jsem to tu psal. Pokud je to ta, kterou jsem viděl já ( ono jich je více), tak se jedná o Hot Butter – Popcorn
Zdravim, nepozna prosim niekto nazov znamej pesnicky, ktora je zremixovana na uputavku filmov z Festivalu v Karlovych Varoch. Uputavka chodi na CT2.
Dakujem.
Tak som to nasiel. Original je to Eurythmics – There Must Be An Angel a v uputavke pouzity nasledovny remix.
OST „La Grande Bellezza“ | Lorraine Bowen – There must be an angel (remix)
Zdravím, mám dotaz, jak se prosím jmenuje písnička co chodí v upoutávce na Nově na pořad 4 svatby? zpívá ji žena a občas chodí v rádiích, ale nemůžu jí nikde dohledat.. Děkuji za pomoc
zdravím,
o jakou písničku se jedná ve spotu na Prima Cool odkazující na festival „Beats for Love“ ??
Díky moc:)
nalezeno
kdyby někoho zajímalo
Drumsound & Bassline Smith – One In A Million (Ft. Fleur)
Jak se jmenuje pisnicka na replay (4.6), nejak.. Here i am… Hledal jsem, ale original jsem nenasel
Je to písnička od scorpions
Scorpions: Send Me An Angel
Ahoj, nevíte někdo jak se jmenuje písnička na upoutávku tři mušketýřu na primě ??? a pak píšničku na prima kino: na červenec??? děkuji..
Ahojte. Na Tv Prima bezi reklama na cestoviny Adriana, nova aktualna reklama. Zaujima ma nazov pesnicky, ktora ide ako podmaz. Ak niekto vie hodte to prosim sem, dakujem.
Johann Sebastian Bach – Cello suite No.1
Ahoj,potřebuji prosím zjistit kdo zpívá upoutávací písničku v reklamě na FREE tarify u O 2?! Díky moc za odpověď
Hollow Coves – The Woods
https://www.tvspoty.cz/o2-objevujte-ted-a-tady-s-free-tarify/
Ahoj, nevíte jaká hudba je v upoutávce na Prima kino na měsíc červenec? Díky
nevíte někdo jak se jmenuje ta znělka při upoutávce na Dnes neumírej. předem dik
Ahoj, prosím nevíte někdo co za písničku je v nove reklamě na Top Gear na Coolu? Díky
Shinichi Osawa – ‚Star Guitar‘ (Brookes Brothers Remix)
Ahoj všem, chci se zeptat, nevíte někdo písničku na upoutávku Predator 2 na Prima cool?
Pokud je to ta, co jsem včera slyšel, tak to byla Hot Butter – Popcorn