Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
Dobrý den, prosím nevíte někdo hudbu z reklamy na Dove men plus care? Děkuji
Nazdar, nevíte někdo, prosím, jak se jmenuje písnička z ukázek filmů na Nova Cinema, je tam třeba Edith Piaf, Černé zlato, Cassanova atd. Díky.
Rihanna feat. Eminem – Love The Way You Lie (part II)
https://www.tvspoty.cz/nova-cinema-hvezdy-v-cervnu-2015/
Zdravím, nevíte prosím někdo, jak se jmenuje písnička z upoutávky na seriál Grimm, která právě běží na Prima COOL? Děkuji.
Skrillex ft. Damain Marley – Make It Bun Dem
Díky Hynku.
Dobrý den, nevíte náhodou někdo, jaký song je v upoutávce na PRIMA KINO červen 2015? Děkuji
viz níže: Woodkid – Iron
Prima Kino červen 2015
https://www.tvspoty.cz/prima-kino-vyrazime-na-cestu-cerven-2015/
Zdravim, neví někdo název písničky z aktuální upoutávky na Top gear na Coolu, jak tam drifrujou s tim Ferrari 458? Je to nějakej dramec, ale zatim jsem to ještě nechytil Shazamem
taky hledám ten song z Reklamy na top gear, kde driftujou.
Ahoj, nevite jak se jmenuje pisnicka z reklamy na ERA pujcky????? Diky
Hledám písničku která hraje v pozadí upoutávky TV prima na nadcházející piraty z karibiku. Chytil jsem slova v textu pisničky „milion miles from home“
Já jsem ji tedy neslyšel, ale co píšeš je název písničky uskupení DUNE ( Německo)
Samozřejmě zakladní hledání mám zasebou spíš jsem doufal že jí někdo zná…. Myslím že je to Prima Kino na červen 2015 ale nikde video nevidím
Woodkid – Iron
Woodkid – Iron
Bingo díky moc ….
Dobrý den,
myslím, že to je tahle
Woodkid – Iron (Official Video)
Prima Kino na červen 2015
https://www.tvspoty.cz/prima-kino-vyrazime-na-cestu-cerven-2015/
Na Prima Love běží upoutávka na film o učiteli a žačce (tuším že se jmenuje Kde jsi?). Nevíte někdo jak se jmenuje ta písnička, která to doprovází. Nemůžu ji nikde najít a je skvělá. Dík
Zdárek nevíte název písničky z upoutávky z Kurýra?
Cau.pridajte prosim vas uputavku na top gear z prima cool!kde hovori ze si zobral najrychlejsie auto na svete.hrozne sa mi paci ta pesnicka v pozadi ale netusim ako sa vola! :‘-(
DJ Fresh – ‚Gold Dust‘
Doufám, že to je ono.
Též jsem ji hledala, to je přesně ona, děkuji!
Zdravím, nevíte jaká hudba zní u upoutávek ČT Sport na fotbalové euro jednadvacítek? Díky
Ahoj, nevíte prosím někdo jak se jmenuje hudba z tohoto tv spotu? …. Vůbec nikde nic nemůžu najít, předem díky
Frederique Constant Linked to Motion – Horological Smartwatch
Ahoj, nevíte prosím, jak se jmenuje písnička z prima cool, která hraje v pozadí u upoutávky na Top Gear? Hodně mi to připomíná písničky od N.O.H.Y, ale zřejmě není od nich. Každopádně hodně rychlá, energická… už jsem z toho hledání marná
Ahoj, nevíte někdo, od koho je hudba k reklamě na ČSOB půjčku (viz odkaz)? Na webu o této reklamě píšou Tomáš Maček, ale mně to spíš připadá jak Coldplay …? Díky
ČSOB půjčka – od půlky bez úroků
Ahoj, mělo by to být toto: Thom Artway – I Have No Inspiration
Aha, díky, tak to by mě nenapadlo, takže článek o reklamě nelhal :-D. Pěknej song Poslepu bych řekla Coldplay
Jo je to písnička od nového českého zpěváka Thom Artway i have no inspiration
Zdravím, neviete niekto prosím vás ako sa volá tá pesnička čo chodí na prima cool v reklame na Da Vinciho Demonov? je to taký nejaký remix huslí s niečím bol by som moc rád díky predom
Lindsey Stirling- Roundtable Rival