Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
Ahojky, nevim, jestli to už někdo nehledal. Ale úplně ukrutně hledám interpreta hudby, co běží v podkresech na MS v hokeji, jak ukazujou v přestávkách sestřihy z historie a nebo nejlepší hráče…je to sborovej zpěv, přijde mi to povědomý, ale nevim kam zařadit. Moc moc díky za tipy. V.
Dobrý den, viděl jsem upoutávku na UEFA 2015/2016 o komerční přestávce MS v Hokeji 2015, nevíte co to je za hudbu? Je to nějakej metal…
Dobrý den, chci se zeptat, nevíte někdo, jak se jmenuje ta píseň, kterou hrají na MS v hokeji, je to při komerčních přestávkách nebo při přerušení. Vždycky se tam ukáže Souboj Fans nebo tak něco, na kostce se ukazují záběry na různé fanoušky a fanoušci kterého národu líp fandí nebo tak něco
Dobrej prosím vás nezná někdo song z upoutávky na simpsonovi na coolu? je to něco jako trap nebo nevím. takový moderní. Možná je to nějakej remix. Byl bych rád kdyby mi někdo odepsal. děkuju
Ahoj, až to zjistíš, napiš pls email. Taky mě to zajímá Dík
Tak jsem pátral a melodii kterou hrajou na MS v HOKEJI PRAHA A OSTRAVA máte tady: http://ulozto.cz/xovFBfbD/bob-a-bobek-penalty-mp3
Jsem dobrej co???? ;-) ;-) ;-)
Chtěl jsem se zeptat jak se jmenuje/ popř z čeho je soundtrack v pozadi reklamy na Mitsubishi ASX, ktera je ted často při přestavkach na MS v hokeji. Díky
prosim nevie niekto ako sa vola ta pesnicka z uputavky na film laska vo hviezdach
Christina Perri – Human
Ahojte zháňam pesničku z spotu na mazdu CX-5 2015 ale vôbec si neviem radi ju nájsť cely internet som prešiel ale nič… keby niekto vedel tak mu pošlem modre z neba Dakujem prikladam video
Taky moc prosim o melodii z MS v Ostrave co hrajou o prestavce :)) takovy to „piskani“
Hermes House Band – I Will Survive (La La La)
Ahoj, prosím o hudbu, ke spotu nových filmů na TV Prima. Je to nějakej rokec, a jediný co jsem schopnej rozluštit je „fire“ díky
Fall Out Boy – my songs know what you did in the dark
Děkujiiii taky jsem ji hledala
Dobrý den, moc prosím nevíte náhodou, jak se jmenuje song, co zní u upoutávky na novou řadu chirurgů na prima love? Je to jen melodie hraná orchestrem. Je mi povědomá, už jsem tu písničku slyšela hrát normálně od kapely, ale nemohu si zaboha vzpomenout, od koho to je. Moc děkuji
OneRepublic – Secrets
Song u upoutávky na Prima love: Pravdivé příběhy je od „Brandi Carlile – The Story“, ale to je asi něco jiného, než jsi chtěla, tak předem pardon.
Nevíte někdo písničku v upoutávce na herní odpoledne na primě cool :D, moc prosím, včera jsem ji marně hledal 2 2 hodiny
offspring – cant get my head around you
nevíte někdo ten song co hraje v reklamě Nova cinema na ‚májový filmy‘ plný lásky?
Prosím, prosím – reklama na coccolino ;-) děkuji
Ahoj, nevíte někdo co je za melodii na MS v hokeji v Praze a Ostravě v přestávkách hry? Je to ta písklavá hodně nakažlivá melodie. Děkuju moc
Taky ji shanime