Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
Nevíte prosim někdo znělku u upoutávky na Da Vinciho démoni na prima cool?
Interpret Ollie Torr
Ahoj, nevíte jak se jmenuje písnička co teď hrají k reklamě na H&Mko? Jsou tam asi čtyři holky.
Zdravím, pesnička sa volá sun is shining – axwell.
Reklamu na H&M už tady máme, včetně songu https://www.tvspoty.cz/hm-leto-2015-je-tady-summer-starts-now/. Vážně to chce nejdřív zkusit vyhledávání.
Sun is shining :))
Jak se jmenuje ta písnička z relami na prima COOL na ramba ?
Zdar , myslim si ze je to “ Arctic monkeys – Do i wanna know “
Awolnation – Sail
Arctic monkeys- do i wanna know
Zdravím, ako sa volá tá pesnička čo ide v reklame na Cool-u a ta reklama je na Totall Recall ( ten starší čo tam hraje Arnold Schwarzenegger ) a ešte aj nejaké iné filmy tam sú… Viete ako sa volá tá pesnička?
Prosím o přidání reklamy na UniCredit Bank s Igorem Chmelou.
Díky.
Už je tady https://www.tvspoty.cz/unicredit-bank-igor-chmela-doporucuje-u-konto/.
Dobrý den, jaká písníčka prosím hraje v upoutávce na sobotní pravdivé příběhy na Prima Love? Děkuji
Brandi Carlile – The Story
Zdravím. Nevíte někdo celou hlášku z reklamy, respektive celou reklamu. Mám v paměti jen útržky jak kdosi vchází do místnosti a na stole leží dopis a v něm je na konci „Nečekej až mě ztratíš“ Mám dojem že šlo o nějaký jogurt, čokoládu, nebo já nevím, pomozte…
Ahoj,nevite nekdo nazev pisnicky co ted hraje na plavky od f and f??diiiiky
Huxley – I Want You
https://www.tvspoty.cz/ff-kolekce-jaro-leto-2015/
Ahoj, nevíte náhodou někdo jak se jmenuje písnička z reklamy na Láska vo hviezdách která teď běží na tv joj?
Christina perry human
Ahoj, nevite náhodou jak se jmenuje písnička co hraje teď v reklamě na upotávky filmů na nově? tušim že to jsou filmi k 1. máji
Viděl jsem pár dní zpátky videoreklamu, kde muž vylepoval reklamu na auto na billboard a na posledním lepeném papíru si všiml, že je na auto sleva (asi 79 000kč), načeš lepení nechal a zavolal někam, jestli to není chyba a ihned si pak chtěl auto koupit. Nedaří se mi ji dohledat. Nevíte někdo, co to bylo za reklamu, na jaké auto a kde ji najdu?
Volkswagen Comfort Edition | Překvapivá nabídka
Mnohokrát děkuji.
Prosím název klipu na prima cool ve videoklipu tam skáčou černosky pres švihadlo a strašně rychle tam nějaká holka zpívá.
Tak jsem konečně našlaa písníčku, která hraje při reklamě na herní pořady na COOLu! Je to (Can’t Get My) Head Around You od The Offspring.
Ahoj,26.4. večer sem viděl upoutávku a film Rambo na Prima COLL. Neví někdo název songu co u tý upoutávky hraje? Díky!
O pár řádků tady dál se píše, že je to AWOLNATION – Sail.
Awolnation-sail
Ahoj všichni.
Prosím o pomoc hledám písničku na kterou prima upoutávala film Život nebo něco takového.
Děkuji