Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
nemáte náhodou takovou slovenskou reklamu, ani nevím na co to bylo, která hrála o Velikonocích, kde chlapi nahánějí nějakou babu, která se schová do nějaký tý chaty nebo co?
Tvl sem myslel zo to nenajdu…a fakt huste na netu je opravdu vsechno…hledal sem taky pisen z te upoutavky na schimanskeho..dik tomu kdo to tady napsal :d je to mega song B)
ahoj prosim nevite nekdo nazev pisnicky ktera je v upoutavce na prima cool na serial namorni vysetrovaci sluzba jak tam telefonuj a vzdycky tam nejaka zena rekne nezavesujte… tak mezitim tam hraje song tak kdyby nekdo vedel prosim o nazev dekuju
Ahoj, nevíte někdo co je to za písničku v reklamne schimanski?
diky.
aj mne by to zaujimalo… za odpoved velkY DIIIK
Falco – Out of the Dark
Ahoj, nemohli by jste sem, moc prosím, někdo hodit reklamu na samsung galaxy s II?:)
je strašně super :]
dík, bye
Ahoj, reklama na Samsung Galaxy S2 už je tady https://www.tvspoty.cz/samsung-galaxy-s2-zapomenute-vyroci/
Dobry den
Jiz delsi dobu hledam reklamu ktera hrala nedavno v TV a to od UniCredit Bank na Splatkomat. Nevite nekdo kde ji sehnat ? Dekuji
Dobrý den, viděl jsem reklamu v televizi na samsung galaxy s2 (muž zapomněl na výročí svatby). Hledal jsem, tak jsem se dostal k Enriquemu Iglesiovi a písnička It must be love(podle aj slov z reklamy), bohužel je to nějaká editovaná verze, kterou jsem už nenašel. Všem moc díky, Musil.
Ahoj, tuto písničku také dlouho scháním ale nikde ji nemohu najít.. tak kdyby jste na to někdo přišel prosím prosím napište mi jí na mail nebo na web Díky moc!
Jedná se o předělanou písničku „Madness – it must be love“ , ale v nové podobě jsem ji taky nikde nenašel.
kdysi před lety byl natočet spot při losování „šťastných 10“ a při tahu vždy když se oznamovala tažená čísla, tak se vysílaly jednotlivá čísla. nevím jak bych to jinak popsala. bylo natočeno vlastně všech 80 čísel. nemá to někdo?
Hledam reklamu na Peugeot 308-stahuj hudbu po cely rok zdarma,Poradte:)
nevim jak se jmenuje pisnicka v reklame na Peugeot 5008.Poradte.KUJU:)
Zdravim. Prosím název známe písničky, která hraje teďka v upoutávce na letní filmy na Nově. Ooo baby ooo ….
ahoj sháním reklamu na barbie (hranou ne kreslenou) nevíte kde ji najít je to myslím na toaletní vodu
Chtěl bych zde reklamu nadoj duhu, ochutnej duhu.
Skittles „nadoj duhu – ochutnej duhu“ je tady https://www.tvspoty.cz/skittles-dojeni-zirafy/
ahoj hledám song z reklamy „nejlepší léto na nově“ ten díl jak tam je caruso o 10% zrzavější a Tom a Semir ukazuji „si jednička“ (topolankova verze)
Zdravím, sháním reklamu na Visine, kde přichází Tom žádat o prací se zarudlýma očima. Nevíte někdo, kde jí najít? Díky… B)
Ahoj, pro hledání českých reklam (ovšem nekomentovaných) můžeš použít třeba níže uvedenou stránku, kde je i Visin: http://www.televiznireklamy.cz/videaa/Visine%20-%20Classic%20pohovor.wmv