Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
Čaudy , neví někdo jak se jmenuje song co hraje při reklamě na tenisový turnaj (myslím že v Brisbane) na fandovi? Shazam bohužel nepozná.
Hledám reklamu co beží ná očku.Je to taková ta krátká asi 10s reklama kde zpívá nějaká kapela a pak tam blikne očko.Ta kapela bude asi něco mezi metal/gothic stylem.Ten klip je natáčený někde venku,v zimě(sníh).Zpěvák je černovlasej s delšími vlasy a v pozadí za nim hraje kapela.Nevíte někdo? Díky
AFI… Love like winter…
OK, tenhle je celkem těžkej. před lety (přibližně 7) běžely souběžně dvě krátké reklamy na T-mobile, v nichž hrály dvě skladby, kde jedna z nich byla od Red Hot Chili Peppers (Under the bridge, myslím) a ta druhá (z té druhé reklamy) je tou která mě zajímá, nemohu si vzpomenout na název, pouze na melodii jejího začátku, zněl trochu jako začátek Baba O’riley (https://www.youtube.com/watch?v=x2KRpRMSu4g), žánr bych tipnul na hodně soft alt. rock.
Kdo mi to zodpoví, získá fotku brambory do komentářů
Díky
Tady ji máš
Pusy na špacíru – reklama T-Mobile (15s) 2008
Je pěkná, ale není to ona
Nějaké jiné návrhy, chápu, že je popis velmi nedostačující
Prosím o název skupiny – hudba – na Primě upoutávka JSME S VÁMI.. (objevují se hvězdy TV Prima Josef Klíma další..) děkuji
Alistair Griffin – Just Drive?
https://www.tvspoty.cz/tv-prima-zimni-identy-2014/
Caute, neviete mi prosim vas poradit ako sa vola pesnicka v uputavke co chodi cirka od Vianoc 2014 na HBO. Je to uputavka na filmy co budu vysielat (Gravity, Cpt America, Spider man, …). Nemozem zachytit vsetky slova co sa tam spievaju, len tento kusok… „It’s time to move, it’s time to run. I believe in the sun“. a na zaciatku je nieco ako: „How got to stay in uk, other night, …“, ale toto nedava zmysel, takze nejake ine slova tam budu
MAZEMIRROR – Glaring Youth
Zima na HBO (2014)
Ahoj,
poradí mi prosím někdo se songem z reklamy na Hyundai i20? https://www.tvspoty.cz/hyundai-i20-lepsi-nez-ostatni/
Předem moc děkuju, ta písnička se mi moc líbí už jen z tohohle kousku
Nová reklama mBank „mobilní banka“, nevíte někdo co je tam za podkres?
Rudimental – Feel The Love feat. John Newman
Tak Rudimental to nie je určite, možno sa to trocha podobá na Feel the love…ale nie je to táto pesnička
https://www.tvspoty.cz/mbank-nova-mobilni-aplikace-2015/
Nevíte někdo co je použito za song v reklamě od LiDlu Chutně v novém roce 2015
ja taky to moc chci najit
Ahoj, nevíte někdo, kdo zpívá na prima love písničku v upoutávce na filmy podle skutečných událostí? Je to ženský hlas. Děkuji.
Smyslem reklamy je upoutat a to se povedlo. Je úplně jedno, zda někoho reklama upoutá pozitivním nebo negativním obsahem. Prostě upoutala a lidé si ji budou pamatovat.
Vemte si tu zakázanou reklamu na toho operátora. Nebýt okolo ten rozruch, tak ji každý přehlédne jak širou krajinu. Kdo ví zda ten povyk nevyvolal sám tvůrce ( Polákům totiž vůbec nevadila)
Ahoj mám dotaz ná písničku, která zní na primě v reklamě na vánoční pohádky atd. Je to hraně na klavír. Děkuji:)
Zdravím,
je někde k dispozici oficiální scénář k Tesco reklamě „kuřízek“ konkrétně, zda malý kluk křičí stále jen „kužížek“ a holčička vždy na přeskáčku „šunku pro babičku“, „teleci“ a cosi… Nebo malý řve také to „telecí“ ve spojitosti „telecí kužížek“?
Díky za odpovědi, obzvlášť, když budu podloženy nějaký faktem
Kuřízek telecí
Šílená reklama,stávají mi vlasy na hlavě a utíkám od televize.Jste NORMÁLNÍ?????Do Tesca už nejdu,okamžitě si vzpomenu na KUR..ŘÍZEK!!! NEVÍM O CO TESCU JDE?ZKAZIT VÁNOČNÍ ATMOSFÉRU?TO SE VÁM SKVĚLE DAŘÍ!!!!!!!!!! Ještě nikdy jsem na nic nereagovala,tohle je opravdu poprvé.Ještě ,že zítra už to končí.Jinak fakt už nevím.
Čau, neznáte někdo písničku z reklamy na Fiat 500L living jak jedou dva borci a dvě baby na svatbu? Díky…
The Italian Life’s For Me (La Vita Italiana Fa Per Me)
Ahoj.
Nevíte náhodou jména herce a herečky kteří hraí v nové reklamě na alkohol Stará myslivecká. Reklama běží myslím na primě.
Díky za info.
Ahoj , nevíte jak se jmenuje ta písnička co hraje na Primě v upoutávce na film Pláž ? Díky moc.