Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
Jak se jmenuje prosím píseň k této reklamě?
TV SPOT – BOHEMIA HONEY
RUDOLF JELÍNEK a.s.: „Písnička byla vytvořena na míru pro tento spot panem J. P. Muchowem.“
Zdravím,nemůžu najít reklamu,myslím,že byla na lednice nebo elektrospotřebiče okay,ale nejsem si jistá.Jedou dvě malé děti chlapeček a holčička v autíčku,ten chlapeček jí pak políbí.Díky moc.
Reklamní spot BEKO – OKAY
Dobrý den. Víte někdo,prosím, co je to za melodii nebo hudbu, která se objevuje u sestřihů(nedávno z tenisu) na Nova sport? Nezpívá se tam. Jen taková opakující se melodie. Díky
Nevím jestli je to ono ale zkus Taylor swift shake it off.
Ahoj přátelé včera večer jsem shlídnul na youtube reklamu na novou Hondu Civic. Reklama má název The Other side, Na začátku reklamy je pohled z jedoucího na silnici a u toho hraje nějaká písnička. Nemohu za boha určit co to je, protože hraje jen kousek. je to kytarové sólo a zpěv ale jen pár vteřin. Neví náhodou někdo z vás jaký má název ta písnička rád bych si ji pustil celou a možná i stáhnul je dost chytlavá. Děkuji…
Dej sem přímo odkaz na reklamu.
Dobrý den, na Prima Cool právě teď běží reklama na Grimma. Na pozadí hraje nejaky techno. Nevi někdo nazev? Diky
Možná pomůže:
jo to je ono, dik. Ted ještě ale vědět ten nazev
Písnička je v originale od Depeche Mode Enjoy The Silnece,ale je to remix od Mika Shinody :).
Diky moc. <3
Pohoda,než jsem ale přišel jsem,tak jsem to hledal cca 3 měsíce xD.
Ahoj,nedíval se dnes někdo v 19:30 na Prima Cool a neviděl reklamu na Grimma? Strašně moc mě zajímá ten song,co tam hraje. Děkuji
Ahoj. Nevíte prosím někdo jak se jmenuje skladba, která hraje v pozadí této reklamy ?
TVC Hair Clinic 20 sec. CZ 2013
ahoj nevíte někdo jak se jmenuje písnička z reklamy na“ calsedonia“
Calzedonia: Dorothea Mele – Lovely On My Hand
https://www.tvspoty.cz/calzedonia-zivoj-je-cesta-julia-roberts/
Ahoj, nevíte náhodou někdo, co je to za muziku v reklamě na AXN Tento podzim čekejte víc? Ukáže se tam upoutávka na seriál Kráska a zvíře a Království, na začátku a na konci se tam objeví troje sluneční brýle- červené, černé a bílé. Je v tom moc hezká písnička, ale nemůžu najít ani název ani kdo ji zpívá. Díky za informace.
Nemyslíš tuhle? Extreme Music – Bring me back to life
Alfo, díky moc, je to ona !!!
Tak to je fajn.
prosim prosim vi nekdo, co je to za skladbu, ktera hraje jako podkres u spotu na Superman se vraci (nova cinema, upoutavka na stredu 5.11.). Zni to trochu jako Murphy..?
diky moc!!!
Zdravím, nevíte někdo prosím jak se jmenuje tahle písnička? Sháním ji už moc dlouho, ale do Immediate Music asi není.
Upoutávka na zápas Barcelona – Viktoria Plzeň pro Sport-Trip.cz
Děkuji.
Zdravim vás lidi, hledámm song z upoutavky na Nova Cinema – říjen 2014 ,akorat vim ze se tam zpiva : „give me all you got ..“ určitě víte a viděli jste tak bych prosil bych o jeji název prosím prosím
předem díky
Skus Nero Me and You
Zdravím,
nevíte, jak se jmenuje podklad v této reklamě?
Nebo je určen přímo k tomu spotu?
Česká spořitelna – BLUE – Finanční plán
Caute. Jeden cas na Prima cool chodila reklama na rexonu pre zeny kde tancovala taka baletka a strasne sa mi paci pesnicka odtial ma taky metalovy nadych neviete niekto ako sa vola ta pesnicka? Dakujem.
Prosim vas, teraz je na Smichove reklama na seriál priatelia ked si Rossova opica Marcel pustí nejakú pesničku…v tejto reklame dali inú pesničku…neviete ako sa volá…prosím, je to súrne …..diky
kotvald-mumuland http://youtu.be/AYXcRkTKRlY
the tokens-The lion sleeps tonight http://youtu.be/u3khhdsOj0Y