Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
Ahoj, nevíte prosím, jak se jemnuje ta písnička v Prima family předělech ??? pískají tam díky!
Foster The People – Pumped Up Kicks, už je to tady několikrát.
Ahoj prosím nevíte jak sa volá píseň v reklamě na prima cool Teď co běží na doktůrci. Dík
Zdravím, nevíte prosím někdo jak se jmenuje ta instrumentální písnička co hraje, když jedou závěrečné titulky Ligy Mistrů na Primě COOL? Děkuji
Ahoj nevíte prosim někdo jak se jmenuje pisnička, která byla v trailru na nova cinema na film hedvabna cesta?? diky
Prosim, hladam veselu melodiu, ktora bola uvedena ako uputavka na reklamu na prima family v lete minuleho roka 2012, teraz je to melodia Foster the People. Dakujem moc, ja som si ju rytmicky hvizdala, ale neviem si spomenut. Cakam netrpezlivo s nadejou,ze sa to niekomu podari. Pa Elis
Ahoj, strašně nutně bych potřeboval písničku z reklamy na nově je v ní Jakub Prachař a Martin Rausch, říká tam něco že pouze 100 míst nebo něco podobného. Je to remix(podle mě) vážné hudby s dubstepem, možná drumstepem. Předem děkuji, a budu velmi vděčný za odpověd.
ahoj, nevite co je to za hudbu z upoutavky na prima cool na serial dokturci? prijde mi to jako upravena pisnicka od Eiffel 65 blue… diky
lidičky, ukázka na superstar, ted uz neni uplne aktualni ale zpívá ji operní zpěvačka a v pozadí hraje violončelo, nebo neco podobneho… nějaký strunný nástroj
Dekuji Misule
Nevi prosim nekdo jmeno skladby, ktera se v soucasnosti „piska“ na tv Prima (family?) u ukazek z jejich poradu? Docela casto ji toci i CRo Radiozurnal.
Foster The People – Pumped Up Kicks
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak se jmenuje song z upoutávky Nova Cinema na hollywodské filmy? Nejsem si jistá jeslti je to Foo fighters nebo Nickelback ? a název pisničky? děkuju
upoutávky Nova nebo NovaCinema filmy
Nickelback – Photograph
Prosim prosim..co je to za song u reklamy na O2 Buďte čímkoliv???Děkujii
Lisa Mitchell – Neopolitan Dreams, a máš to tady https://www.tvspoty.cz/o2-budte-cimkoliv-na-chytre-siti/.
nevíte prosím někdo,co je to za písničku ted v poslední upoutávce na pořady v TV PRIMA,je pískaná a mám pocit že je část pískaná i v originále,děkuji..
slávka napsal:
4.3.2013 v 19:08
nevíte prosím někdo,co je to za písničku ted v poslední upoutávce na pořady v TV PRIMA,je pískaná a mám pocit že je část pískaná i v originále,děkuji..
Ahoj, je to Foster The People – Pumped Up Kicks
Čau Mirek
super,mockrát děkuji Sl.
lidičky, aktuální ukázka na superstar… zpívá operní zpěvačka a v pozadí hraje violončelo, bo co :D… nějaký strunný nástroj ;)… moc děkuji!!!!
Prosím, nevíte někdo, jak se jmenuje song v nové upoutávce na Magazín Ligy Mistrů UEFA na Prima COOL? Nemyslím tu starou se songem Mike Candys ft. Jack Holiday – Insomnia, ale tu novou upoutávku, která běží pár týdnů. Tu reklamu nemůžu ani najít nikde na netu. Pedem díky
Snoop Dogg – ‚Sweat‘ Snoop Dogg vs David Guetta (Remix)
Yesss, to je ono Díky moc
Zdravím, prosím nevíte, jak se jmenuje skladba, která hraje v pozadí na začátku pořadu Rub a líc plastické chirurgie – je to jen samotný klavír. Nebo alespoň v jakém filmu nebo reklamě se objevila-nikde jsem nic nenašla. Moc díky
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10399366967-rub-a-lic/video/