Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
Ahoj chtěla bych se zeptat na očku je vždycky mezi písničkama znělka takovej spot je to jen zvuk a je tam dycky taková barevná tapeta ta písnička je docela rychlá a je to něco jako oo ouou voohoo ooohouo já to neumí napodobit jale byla bych moc ráda kdyby mě ji někdo našel díky :))
Hezky vecer preju,marne se snazim jiz nekolik mesicu najit pisnicku kterou hraji na PRIMA COOL.v predelovem programu mezi filmem a reklamou samotnou.Jedna se o hudebni zanr HOUSE {nejpsis} zpiva {odrikava} to zena mikrofonim hlasem,neco ve smyslu nejakeho odpoctu 1- 6 {one,Two,three,four,five,six} a jakysi text jeste za timto,ale je tomu spatne rozumet.Pisnicku jsem jiz kdysi mel moznost zaslechnout.Spot ve kterem jsem ji zaslechl je cca 8mesicu stary.Pisnicka samotna musi byt starsi,odhadem 5let.Psal jsem jiz na Prima Cool s prosbou zdali by nebylo mozne tento song najit,bohuzel jsem nejspis narazil na pani ktere se nechtelo udelat dobry skutek a tak me odpalkovala s tim,ze to pro ne dela jakasi firma,na otazku ktera neprisla zadna odpoved,skoda.Snad tady budu mit vetsi stesti:}DEKUJI:} B)
zdar. na joj-ke (slovenska telka) bezi reklama na amundsen vodku (første gang, andre gang, tredje gang, fjerde gang, femte gang, sjette gang … hviezda tohtoročných vianoc) … neviete jak sa volá ta hudba (soundtrack) v tej reklame? diki
Amundsen vodka – hvězda letošních Vánoc
Ted bezi na Prima cool upoutavka na porady z 2 sv. valky, nevite co to je za hudbu v te upoutavce? Diky.
líbí se mi znělky a upoutávky na té nové televizní stanici Smíchov TV – viděli jste je?
Pokud tu stanici ještě nemáte naladěnou, tak tady je postup – Smíchov tv jak naladit: http://www.smichov-tv.cz/jak-naladit/
Zdravím, prosím nevíte název písničky která hraje na Nově k upoutávce na vánoční filmy? Je dost známá. Díky
Zdravím, sháním hudbu z reklamy na Mercedes Benz kterou jsem viděla na Prima Love. Hudba je spíše taneční a podobá se dubstepu. Díky za pomoc jestli někdo zná.
Damien Damien – Y Shape, a je to tady https://www.tvspoty.cz/mercedes-benz-trida-a-chci-te-a-ty-me-muzes-mit/.
Damien Damien – Y Shape
chtěla bych se zeptat hotel paradise se jmenuje ten hotel i v dominikánské republice nebo nějak jinak?
Sorry, ale tohle tady opravdu nemá co dělat.
Stejný dotaz jako Martina z 20.12 .. ….je někde ke shlédnutí ta ukázka?
S hudebním doprovodem pravděpodobně jenom tady, jestli je to ono.
Jo, takhle to vypadalo. Jen ta znělka reklamy byla delší, souvislá a nebyla klasická „novácká“… Byla u toho taková pomalá písnička (dubstep)…
Prosím Vás, Nova má teď nové upozornění na reklamu. Nebo není to upozornění, ale znělka, že začíná reklama. Jsou tam lidé a tančí, myslím, že je tam červené pozadí a hraje u toho taková pomalá dubstepová písnička… Nevíte, co je to za písničku?
Prosím….nutně hledám písničku z podkladu v reklamě na Srdce pro děti.
Dobrý den,
prohledal jsem snad všechny spoty, ale nenašel jsem reklamu na přípravek rozjasňující pleť po párty – bohužel jsem si nezapamatoval značku, ani název přípravku. Reklama aktuálně běží v TV. Chlapík chce odejít z párty, společnost jej přemlouvá ať ještě nechodí, potom jsou střihy např. na kosmonauta, nebo chlapíka na pštrosovi, kteří smutně říkají „óóó“ … Nevíte jaká je to reklama? Ve Vaší databázi asi chybí.
Ahoj, je to NIVEA FOR MEN SKIN ENERGY:
Ahojte, prosím poradí mi tu někdo, co je to zapísničku v reklamě na „srdce pro děti“ na primě? Je velmi známá, ale vždy ji slyším jen v rádiu a nikdy neřeknou jak se jmenuje- Díky moc
Ahoj, věděl by někdo prosím tenhle song z reklamy na Ballantines?
http://www.youtube.com/watch?v=67gQ92cY3WM
Zdravím na Prime som dneska videl spot o chlapcovi čo stojí na zastávke a chytá dážď, okolo prejde neaký pán a dá mu do ruky peniaze. Neviete aká nadácia to bola, resp. kde by som našiel ten klip? Diky
Nadace Leontínka:
Ďakujem velmi pekne