Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
nevíte někdo, co za písničku hraje na pozadí v upoutávce na romantické filmy na nova cinema? zpívá to mladší zpěvačka, je to samozřejmě pomalejší písnička,.. nevím jak dlouho už je upoutávka vysílána, ale myslím že tak týden určitě.. předem děkuju za pomoc
Prave jsem shledl na TV Prima upoutavku na nadchazejici filmy, zacinalo to Narnii a dal byly nejake scifi a valecne. Hudba byla smyccova a pripominala track z traileru na The Town. Urcite ji znam, ale nemuzu prijit na to odkud. Diky!
Co je to za hudbu v reklamě na Eru?
Era mobilní bankomat na letních festivalech
„Dobrý den, melodie se jmenuje Feel Good Journey a není to písnička běžné kapely – je to komerční melodie, kterou jsme koupili z audiobanky. Hezký den.“
nááhodou, kdyby někdo pomohl – TOP STAR MAGAZIN 3.11.2012, u reportáže s helenou vondráčkovou, zpívá v pozadí ženský hlas..all I need ..and I …..víc nepostřehnu. nemůžu vzpomenout PROSIM!!!! jde zjistit?
Nimbru: je to celine dion all i need you…
Ahoj! Nevíte někdo náhodou jaká písnička hraje k upoutávce na film Trojská válka na nova cinema? Díky
Ahoj všichni teď na Primě byla ukázka na Prima kino v čele s Brusem Willisem a pak Avatr, jak se ta melodie jmenuje. Už jsem ji někde slyšela, ale nevím Prosím pomoc.. Moc děkuji
Ahoj hledal jsem ji jako šílenej jelikož se mi taky líbí a konecne sem na sel jeji jmeno je Two Steps from Hell – Heart of Courage
Zdravím,
můžete mi prosím poradit co za písničku hraje v reklamě na šampón PANTENE?nikde to nemůžu najítodkoho to je,díky moc za odpověď!
Jitko, v reklamě na Pantene hraji refrén od Mika – Happy Ending, take jsem to dlouho hledala!!!
Ahoj, nevíte náhodou co to hraje za písničku na nova cinema při upoutávce na Orange County? Díky moc
čaute čaute potreboval by som vedieť ako sa volá pesnička ktorá chodí na Prime Cool na Finlandiu Vodku – púlnoční slunce .. dík
Reklama na Finlandii už je tady https://www.tvspoty.cz/finlandia-vodka-zazij-pulnocni-slunce/.
A nevieš náhodou ako sa tá pesnička volá?
Ahoj všichni,
potřebovala bych získat písničku z reklamy na nové třpytivé Disney panenky. Pamatuji si jediný úryvek, a to v souvislosti, že panenka má „korunku taky“. Dávají jí brzo ráno… Nemáte někdo tu písničku nebo i video?
Díky za pomoc, Markéta Šťáhlavská
Ahoj, prosím.. hledám píseň z tv reklamy, kterou dávali asi před půl hodinou na čt 1. Je to na ten časopis dům.. děkuji
Dobrý den chci se zeptat kdo zpívá tu písničky z reklamy Citroen technodays 2012? Děkuji
Chtěl bych se zeptat zda-li si někdo nepamatuje reklamu z konce 90 let na SPT Telecom nebo Český telecom a to na internet tuším že to bylo EURO ISDN .Kluk seděl v noci u počítače a hrála k tomu hudba (a to mě zajímá kdo byl autor)ajájá jaa ajájáaa i wanna got ma self got ma self conecting tak nějak to bylo.Kdysi jsem viděl na netu celou verzi(video )ale nějak nemůžu dohledat ale 100
% to byl Telecom
Děkuji za odpověď popř odkaz na video
LUĎA: čau, není to Stereo MC ´s Conected?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na název písničky co byla v Československo má talent v díle 7, čas 1:48:18 cca.
Kdyžtak moc děkuju
Tohle sem nepatří, diskuse by měla souviset s reklamou. Talent má své vlastní stránky.
Prosím , potřebuji zjistit podkreslující hudbu ke včerejší Smotánce na Markíze , kolem 18:00 hodiny .
Zpívala slečna . Moc děkuji za radu .