Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
Jak se jmenuje ta pisnicka co hraje u tohodle v pozadí??
blink-182 (Tribute) – Anthem Part Two
Ahojky, neví někdo jméno klučiny,co nazpíval píseň Kostičky (pův.Kabát) ze spotu na sběratelé kostí?
Děkuji předem
Ahoj, prosim Vas, potrebovala bych vedet na co byla reklama,jak borec prisel s mobilem do mhd,zacal se strasne smat a rozesmal celou negativni tramvaj nebo bus…diky…
T-Mobile: Vysmátá tramvaj
čau, netušil by někdo název písničky co chvilku hrála v pozadí 23.9. v československo má talent když se tam poprvé v zákulisí objeví batman a ukazuje samopal (cca 4. minuta)
Prosím nevíte někdo co je to za písničku při upoutávce na Magazín Ligy Mistrů na Prima COOL? bude to nějakej tiesto podle mě nebo tak něco, je to docela známý…moc díky
Písnička z upoutávky na magazín ligy mistrů : Tiesto – Insomnia
Nevíte prosím jak se jmenuje ten song co je ted v reklamě na partičku? Nemůžu ho nikde sehnat, hledám ho už přes týden a nic :((
Ahoj, sháním song, kterej ted hraje na PRIMA COOL v reklamě na TOP GEAR:Indický speciál.
Díky Tom
V upoutávce na Top Gear : Indický speciál hraje Panjabi MC – Jogi
Ahoj nevíte někdo, jak se jmenuje tahle písnička??? Vážně už jsem na dně, nemůžu jí vůbec najít
Předem díky.
Ahoj nevíte někdo jak se jmenuje song z reklamy na – Samsung galaxy note – jediné co vím tak se v reklamě píská . děkuji za odpověď
Maroon 5 ft. Christina Aguilera – Moves Like Jagger
Chce to vždycky hledat přímo u konkrétní reklamy: https://www.tvspoty.cz/samsung-galaxy-note-stvoreny-pro-nove-myslenky/.
dobry den nevite nekdo jak se jmenuje a kdo zpiva pisen v reklame na pantene aqua light? diky za odpoved
Letošní spot „Mika – Happy Ending“, loňský „Nikky Kelly – I Like You“.
Prosím , jak se jmenuje písnička v reklamě na kinder pinqui ,
zpívá ji slečna , je rychlá a zní to jako – pukí pukí to
A proč se nepodíváš sem?
https://www.tvspoty.cz/kinder-pingui-svezi-svacinka-po-skole/
moc děkuji , já to hledala na YT – a nenašla .
Ted vidím vpravo ten sloupek , to je v tom jídle … tak pro příště vím kde hledat .
jo a jeste jsem nepodekoval tak predem dik B)
Ahoj, nevíte jak se jmenuje ta písnička na této vebovce :
Ahoj, nevíte jak se jmenuje ta písnička co teĎ běží u GARNIER? ZNÁ TO JAKO FRANCOUZŠTINA ale nevím předem moc díky
Zkus Gillian Hills – Zou bisou bisou.
Skvělééé. Díky
Dobry den, shanim znelku z Tv Nova, ktera je jako podkres na ukazku tusim nejakeho filmu.Je to ciste jen klavir a je velmi znama(bohuzel nevim od koho je)dekuji