Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
Hezký den :-)!
Nevíte prosím, co hraje na pozadí upoutávky na film Kámoš k pohledání (TV nova)?
Díky :-).
zdravím,chtěl bych se zeptat na písničku která hraje hraje v reklamě na magazín ligy mistrů UEFA na prima cool.je to taková rychlá písnička v tanečním stylu.nebo disco nebo něco takového.
ta hudba v reklamě na magazín ligy mistrů UEFA je http://www.youtube.com/watch?v=WpVW_DLCxMc&feature=fvst
Ahoj, prosím vás, nevíte, jak se jmenuje písnička, která hraje v reklamě na Volvo?
Díkyy
A něco bližšího o té reklamě by nebylo?
Zkus „Telekinesis- Please ask for help“.
Přeji hezký den a prosím o radu.
Marně sháním znělku z upoutávky na 2. sérii seriálu Dobrá manželka na Prima love. Je pomalejší, rozeznala jsem „…from the heights…“ a dávají ji vždycky v podvečer (kol.18.-19.h
Hledala jsem na googlu, v diskuzích, zkoušela i Track id. a nic.
Moc děkuju předem.
Nemáte někdo prosím reklamu na olej Gyrol společnosto Paramo Pardubice,kde hraje Vilda Čok.Pokud ano můžete ji sem vložit,díky Móóóc,Mara
Ahoj potřebuju prosím vás vědět dvě skladby jedna je v reklamě na UEFA dávají to na prima cool je tam rosický čech, robben a jeste naky fotbalisti, taková pomalá písnička tak kdyby jste jí někdo znal budu ráda. a ta druhá to je reklama na šokující příbhy na prima love každé utery, jsou tam tlouštíci a jiny lidi co maji problemy. obe sou to skvely pisnicky a me stve ze si je nemuzu poslechnout cely vzdycky jen v tech reklamach tak když by někdo znal prosím napište mi. Děkuju moc
Čau čau, prosím vás, neví někdo název písničky, která hraje v pozadí reklamy na Americký chopper II. na Prima COOL? Díky moc za odpověď
Dobrý den, chtěl bych se zeptat místních znalců, zda někdo neví název písničky, která hraje na Prima Cool při upoutávce na Dextera. Tento seriál neznám, je klidně možné, že to je soundtrack. Děkuji za odpověď
http://www.youtube.com/watch?v=iZQrkLhSgpY
Neví někdo název písničky na upoutávku RE-PLAY na Prima COOL ??? Je to taková pomalá smutná anglická (jazyk) písnička. Je tam snímek padajícího auta z mostu nějaké hry. Díky moc za odpověď
Je to anglická hymna God save the Queen.
Ahoj na Prima COOL právě běží upoutávka na RE-PLAY (Ukázka a fotky na ňákou hru) chtěl bych znát prosím soundrak takové pomalé písničky. Díky moc za odpověď.
Ahoj na coolu akorat bezi upoutavka na valecny filmy, zajima me ta skladba co pod tim hraje, dik a cus
Ahoj,nevíte někdo prosím jméno písničky co před nějakým časem jezdila na coolu, na reklamách,a je taková starší?je na ni i super dnb mix
ještě mě napadlo že to zní jakonějaká zremixovaná cimbálovka nebo lidovka čico.. budu ráda když někdo bude vědět díky
lucie.elena@seznam.cz
není to tato? http://www.youtube.com/watch?v=faQSs6UBDok
Potřebovala bych najít znělku, melodii, písničku nebo aspoň její název – je i zremixovaná do techna, běžela i na pozadí nějakého spotu na TV prima cool, je to v takovém divném jazyce, nebo to tak alespoň zní… slova nevim, ale z poslechu zní konec „sloky“ něco jako “ aj ke tu ke tindrlej… eskenada “ je to taková přidušená řeč:-) písnička postupně zrychluje (opakují se slova). Zpívá to ženský hlas a to „eskenada“ tam pak zařve hlas, jakoby crazyfroga:-) je to poměrně starý ale já to prostě za živýho boha nemůžu najít
ted dava reklama na prima cool na kdo prezije fidgi nevite nekdo jak se jmenuje pisnicka v pozadi prosim?:) takova starsi dekuju