Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
Prosí o info:hudby z reklamy na Bulharsko :
Děkuji
S takovou reklamou-Holubová a spol,toho moc neprodáte – hrůza,za co se tihle exoti propůjčí-inu prachy.
Zrovna tak, jako díky Mádlovi v reklamě na brambůrky, se tyto brambůrky lidem zhnusily, to samé díky reklamě s vypitozou Holubovou – lidé si nic v Mountfieldu nic nekoupí, i kdyby to bylo výhodné.
Prosím zda nevíte o jakou jde skladbu z reklamy Kaufland Vánoce 2022. Děkuji
TV Prima, reklama na notino, prosinec 2022, bohužel nedokáži dohledat název písničky, kdyby někdo věděl. Děkuji
Každý muž žena se rozhodl rozhodla pro své zaměstnání. Nikdo nikoho nenutil kde budem pracovat co budem dělat. Rozhodnutí bylo na každém z nás.
Opravdu budem tolerovat hloupou reklamu na Bandi.
Zejtra musím pomoct jedné rodině udělat komplet přivod vody do rod.Domu. Bude moudřejší pokud zavolají 158.
Reklama Bandi.
Které zaměstnání je to NEJNEJ.
Prosím pane Doktore neteče mi voda pomůžete mi? Prosím policii mám plnou popelnici můžete ji prosiiim vyvézt? Vážení páni chyrurgove potřebuji nutně uděláš odpad na toaletě. Které zaměstnání je to nej! Že vám není trapně upřednostňovat které zaměstnání je to nej.
kdo zpívá píseň k reklamě Toyota hybrid, ktorý prináša radosť díky
Prosím o link nebo re-post upoutávky na Prima Kino červen 2015… sice to tady lze stále najít, viz odkaz, ale video už není k dispozici a nebyl jsem to schopný najít nikde jinde s tím, že NEhledám hudbu, ale celé video. Děkuji
Odakz: https://www.tvspoty.cz/prima-kino-vyrazime-na-cestu-cerven-2015/
Lindex, TV reklama s dětmi 2022
Hledáme název songu který doprovází TV reklamu.
hledám název skladby z reklamy na Lindex, asi je trochu pozměněna, protože je mi povědomí ale ani Shazam, ani Sounhound ji nedokáže rozpoznat . . .
konkretne se jedna o tuto reklamu, která mezi i v Čechách
Fleetwood Mac – Everywhere
Moc prosím,nikde nemůžu najít písničku z lidl reklamy tak chutná asi
Dobrý den,
nevíte jak se jmenuje písnička/ hudba v této tv reklamě na Kaufland? Zní to jako elektroswing.
Děkuji moc
Jan
Dobrý den.
Nevím jak moc pozdě reaguji, každopádně ta písnička je Catgroove od Parova Stelara
Dobrý den, věděl by prosím někdo název písničky z Paramount Network, která hraje na pozadí upoutávky na Sobotní filmovou noc? Shazam ani SoundHound nepomohl. Díky moc
Taky by mě to moc zajímalo. Šílím z toho, že nevím, co je to za song.
Taky bych to rad věděl, pecka song
jak se jmenuje písnička z reklamy mountfield 2022 v dubnu co je teď?
byla u vás reklama a to / do zásuvky el. odputovač na myši,psí blechy ale i mouchy a nemohu to najítt.
Neví tu prosím někdo co je za písničku co teď hraje v pozadí upoutávky na VOYO? Marně pátrám ani Shazam nepomohl..nemůžu ji dostat z hlavy..zpívá to ženská a je tam hlavně i love you…prosím