Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
Kundy, Kundy, točíte reklamy s buzerantem Maierem a doporučujete to pro hetero??? Kundy
Jak můžete doporučovat tento přípravek s někým, kdo je gay,viz pan Maier. To si děláte prdel??? To je pro buzeranty???? Jděte někam vy denti prolhani. S buzerantem točit reklamu na erekci pro hetero. Vy jste buzny
Ahoj. Prosím Vás, víte někdo, jaká písnička zazněla v upoutávce k poslednímu dílů Slunečné? Zpívala žena anglicky. Děkuji.
Papirove reklamy kdy mi nehodi do schranky je velmi dobre. Svobodne si vezmu ty co me zajimaji a jsou nekteri co radi vybiraji tuto reklamu. Drive kdyz to hazeli do schranek tak clovek byl primo nasr…… Dnes si dobrovolne vyberu a jsem spokojeny. Tosame by melo byt i v TV. Dobrovolne se rozhodnou dna se kounu na spot neb ne. Verim tomu ze by vysledek byl stejny a mel by nejakou tu kulturu. V TV bych uvtal ze si ji mohu vybrat treba cevenym , modrym , to je jedn tlacitkem.You tube casto take pouzivam pr ruznem znalosti o vyrobku . Nekdy je ten vyrobek presentovan pouze v cizem jazyce coz je take skoda. tam by se mohla presentace zlepsit. ja kdyz se rozhoduji si neco koupit tak je reklama velmi slaba.V TV jsouspoty nektere docela zajimave ale pro mi to oakuji treba 3x. Kdyby to melo svuj program rad bych si topustil 3x ale takhle me to ser….Dnees TV prijimac umi dost veci tak pro ne tu reklamu, kterou si budu ridit sam.
Byl bych proto aby reklamy meli oddelenou cast v TV jako samostatny program a ne zemi prerusi film treba 5x. Je pravda ze se rad clovek na reklamu podiva , ale jen kdyby to bylo dobrovolne.. 5x reklamu zasebou ve filmu cloveka primo nase….Z tohoto duvodu rad kokam na CT protoze zadnou reklamu nemaji. Kdyz mi prerusi reklama film jdu se odreagovat necim jinym. Nekdy vypnu zvuk. Reklamy jsou otravne az trapne. Osobne bych je ze zakona zrusil.
S reklamou mam i zkuusenosti , ze kdyz jsem si chtel precijenom neco objednat tak jsem se nedovolal a kdyz se konecne dovolal tak nebyl cas se mi ze strany adresovaneho si neco koupit. Nekolikrat jsem se spalil a vidim ze reklama je k prdu vlastne. Nereknou vam ze si musim pockat , nebo za jakou dobu se s vami spoji. Cekal jsem i cely den a druhy den opet nic. To uz je firma Alza vysoce spolehliva Kdyz jsem si neco objednal byl jsem velice spokojeny.
vsechny reklamy jsou hnus, jsou arogantni a prelstive na zakaznika.A proc? Tolik filmoveho materialu se znici, papiru vytiskne a jeste se nabouravaji do mobilu a PC . No hnus!!!!!Vim ze je to vase prace, ale kolik penez pretece zbytecne?
Reklamu bych videl v tom , kdybych si ji mohl svobodne najit a ne ze mi bude zakerne vnucovana.
prosim zruste ty prelstene reklamy , je to uz k zblazneni . Zajeden den poslouchat cca 20x jedno a to same.
Dobrý den,chtěla bych vědět,kteří herci natočili reklamu na pivo Pilsner Urquell co nyní jde na vánoce v televizi, děkuji.V.Filousová
Dobrý den, prosím vás na co je reklama kde se ptá chlapec proč by se někdo vzdával nejlepšího psa na světě?
Hledám song z reklam Tchibo např. https://www.youtube.com/watch?v=CfQ9dbH-U2o
Dobrý den,
nedávno jsem přišel na písničku Gotan Project – Época a vzpoměl jsem si že jsem ji před lety slyšel v nějaké reklamě, ale nemohu si vůbec vzpomenout jaká a na co byla. Nevíte někdo? Díky
Ahoj. Prosím Vás, nevíte někdo jaká písnička hraje k upoutávce na MasterChef Česko? Děkuji.
Emilia – Dobrý den, jakou upoutávku myslíte? Pokud ji najdete na internetu pošlete prosím odkaz, písničku Vám zkusím zjistit
Dobrý den Jane. Myslím upoutávku na MasterChef Česko, kterou dávají v televizi na Nově v úterý a ve středu po počasí ve 20.20 hodin. Dekuji.
masterchef
https://www.youtube.com/watch?v=kTHNpusq654
Reklama Letošní zima s dm bude opravdu kouzelná., nemůžu najít nic o hudbě. Netušíte někdo ? Možná je to song jenom pro spot………prosím……………