Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
Víte někdo prosím, kteří herci/osoby hrají v reklamě na Defumoxan?
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli někdo nezná písničku z upoutávky na prima cool na Smolíky která hraje v pozadí.
Ahoj, hledám písničku z reklamy Krušovice – Vybírej královsky.Za jakoukoli odpověď děkuji.
Ahoj SongMastere. Můj email je: emilias@post.cz, tak mi prosím tě napiš a já ti pak napíšu slova písničky. Na internetu jsem ji nenašla. Ahoj. Emilia
Ahoj SongMastere. Sháním jednu českou písničku, kterou jsem před několika lety slyšela v rádiu. Prosím tě, můžeš mi napsat na e-mail? Díky. Emilia
Prosím o song z TV reklamy na Dáme jídlo – Porve života navíc (viz youtube). Díky!!!
Dobrý den,
v TV hraje nově reklama na H&M a nikde nemůžu najít jak jmenuje ta hudba co hraje v pozadí. Můžete mi prosím pomoct?
Dobrý den. Prosím Vás, nevíte někdo, jak se jmenuje písnička na upoutávku z reklamy na tyčinku Duplo. Tycinka pro sladké zblizeni. Ne tu v autobuse, ale tu novou. Děkuji.
Vance Joy – Saturday Sun ?
Ahoj SongMastere. Je to ta pisnicka Vance Oy -Saturday sun.Diky moc. Emilia
Dobrý den,
nevíte někdo prosím hudbu z upoutávky na filmy v září na Prima Max?
Díky
Skrizzly Adams – Young Man ?
Nebo Smith & Thell – Hotel Walls ?
Super, to je ono moc děkuju
Ahoj,nevíte někdo název nebo interpreta z reklamy na parfém MY WAY Georgio Armani?
Moc děkuji za odpověd
armani
https://www.youtube.com/watch?v=Ec92Wa8zJs8
Dobrý deň,
na Slovensku nedávno beží reklama od poisťovne Kooperativa ,,včela v aute“ a mňa by zaujímalo, aká je tam hudba.
Ak by niekto vedel, ďakujem veľmi pekne.
Nová reklama na XXXLUTZ- KIKA běží v TV asi týden a už začíná být otravná, v každé reklamní přestávce v jednom pořadu je vysílána nejméně dvakrát, takže za jeden pořad, kde je těch přestávek několik je divák touto reklamou přesycen a znechucen! A navíc, na některé učinkující v této reklamě není hezký pohled.
Zdravím, nevíte někdo co za písničku hraje v této reklamě na Krušovici? Děkuji.
Krušovice – Vybírej královsky (30s)
Zástupci firmy Energy Bohemia by měli povinně sledovat třeba jedno odpoledne tv vysílání , kdy jejich reklama s těmi debílky od pohledu běží v každém pořadu několikrát a potom jim určitě nebude divné, že při zmínce o Energy Bohemia jim bude blivno, asi jako většině diváků, když nestačí včas přepnout Tv. Energy Bohemia jsou díky těm dvěma chudákům nejodpudivější reklamy, sice se říká že negativní reklama je také reklama, ale proč si firmy neuvědomují, že hnusná reklama dokáže zhnusit i sebelepší zboží.
Nemáte někdo ke stažení písničku z rádio reklamy na ČD od Trojana zní nějak jako „Jedeme na pankvu“. Nutně potřebuji :-).