Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
Prosím vás, kdo čte reklamní spoty v televizi? Děkuji.
Dobry den,
prosím o radu, jak vyhledat reklamní spot od sazky- Vánoční Kometa(los), rok cca 2001,domnívám se,ze reklama bežela na Prima Tv..V reklamě “dědeček”..Děkuji moc,Tomek
Ahoj, reklama t mobile, hbo go, jak tam hrají na housle. Díky
Neznáte někdo píseň z reklamy na Prima Krimi – seriál Bosch?
Dobrý večer, ví někdo jaká písnička hraje v nové reklamě na film Neznámý svůdce s Hale Berry a Brucem William na Primě MAX?
29.4.2020
Zdravím, neví někdo song z nové reklamy na Skype?
Ahoj,jak se jmenuje reklama,kde maminka volá ,,kluci domů!“ A kluci se doslova vyčuraji na ohniště ??? Diky
Vysílala to ČT a bylo to hodně let zpátky někdy v podzimním čase a nebyla to reklama. Jenom taková jako by příprava na večerní vysílání, ale reklama určitě ne
Ahoj. Prosím všechny o pozornost! Hledám název písničky (nebo alespoň interpreta), která zazněla v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Jedná se o 9. Serii díl 148 Skladba zazněla v restauraci ,,u Čerta” kde popíjel seriálový Petr Hanák. Za případné info děkuji
Prosím nevím jestli je to nějaký song ,ale jestli ano zná ho někdo,je to s reklamy na novy golf
https://www.tvspoty.cz/vw-golf-8-napojeny-na-vas-zivot/
Diky
Styl skupiny Modern Talking, možná to někde v jejich skladbách najdeš, já nemám tu trpělivost
Dobrý den, prosím, nemůžu najít celou písničku ani neznám m interpreta. Jde o upoutávku na seriál na Prima krimi, Rizzoli & Isles Vraždy na pitevně. Jedná se o upoutávku, ne o úvodní song, který se občas také na upoutávku používá.
Moc děkuji.
2wei – Survivor
Dobrý deň, už dlhodobo, (aj som googlil, aj som písal na e-mail spoločnosti a stále nič) hľadám interpreta a názov skladby z reklamy na produkt značky Medosan. Ak niekto viete, budem veľmi rád, ak mi pomôžete. Vyzerá to na Nocopyrightmusic, alebo niečo podobné, rok vydania bude asi 2010,… Myslím, že znelka sa objavila aj v reklame na Európsku Úniu. Štýl znelky je elektro, niečo medzi house – trance.
Odkaz na reklamu, spot je úplne na spodku stránky:
http://medosan.sk/produkt/medosan-skincare-fluid/
Ešte raz díky…
Dobrý den. Prosím Vás, nevíte někdo , jak se jmenuje písnička na upoutávku MasterChef Česko? Děkuji.
Dobry den.Prosim Vas potrebovala bych znat interpreta a nazev pisnicky na reklamu na karamely Warthers original z roku 2019 kde je zena s malou divenkou.Je to moc hezka pisnicka zkousela jsem ji ruzne hledat na internetu a nenasla.Je i zpivana cesky.Prosim pomozte mi ji najit.Udelalo by mi to velkou radost.Dekuji
originál, to se jí asi nebude líbit
Dobrý den,hledám reklamu asi z roku 1993,velký vůz nemusí být pouze ve hvězdách.
Děkuji
Ahoj SongMastere. Prosím Tě, nevíš, jak se jmenuje písnička na upoutávku MasterChef Česko? Děkuji.
Katy Pery – Hot N Cold lyrics