Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
Ahoj, snažím se vzpomenout, odkud je tato písnička
Mám tušení, že jsem ji slyšela kdysi v nějaké reklamě na mobilního operátora. Možná O2? Víte někdo?
Pomůže mi někdo? Dnes v Únoru 2020 šla v televizi reklama pro Mall.cz. Hudba je takový dixiland jazz, asi jako od Glenna Millera. Pomůže mi někdo najít název a kde najít celou tu skladbu? Díky předem!
Miroslav
Ahoj,nevíte někdo prosím..Do hlubiny upoutávka..ta písnička nebo aspon interpret:(
Ahoj!
Mám prosbu – snažím se několik dní najít reklamu na toaletní papír Tento (PORADÍME SI S KAŽDÝM „JEJDA“) a naprosto bez úspěchu.. Dá se prosím někde buknout???
Díky za info
Kačka
Tady: https://www.tvspoty.cz/tento-sensitive-a-uz-zadne-jejda/.
Pavle ty jsi zlatý!!! Mooc díky, potěšilo
Prosím neví někdo jméno paní prodavačky z reklamy na Billa.
Ahoj, nevím, jestli to tu už někdo nepsal, ale nevíte někdo, co je to za skladbu v reklamě na OREO Brownie?
Díky
Katchi – Ofenbach
Ahoj neví prosím někdo co je to za písničku v tv reklamě na novou Toyotu C-HR? Děkuji předem
Nová Toyota C-HR – Nechajte všednosť ostatným
Crown and the M.O.B. – Love My People?
Ano je, moc děkuji
Prima max hvězdy na max prosinec 2019 prosím co je to za písničku.
Kygo & Imagine Dragons – Born To Be Yours
https://www.tvspoty.cz/prima-max-hvezdy-na-max-prosinec-2019/
Dekujuuuu
Ahojte momentálne chodí na markíze reklama na lidl a pieseň mi je veľmi známa len neviem zistiť co to je zač… Vedeli by ste mi niekto poradiť?
Kdy už bude v televizi reklama s prasátkem?????? Bez této reklamy pro mne vánoce nebudou. Děkuji
Ahoj, nedávno běžela reklama v televizi, nevím která česká stanice to byla, na hover board za super cenu. Neví někdo kde to najdu, nebo rovnou prodejce. Děkuji Ivana
Posím nezná někdo jméno slečny z reklamy Home Credit
Home Credit – Vracíme 1/4 úroků zpět 30s
Sára Milfajtová
tohle ?
Zpívání v dešti
Prosim hledam pisnicku, ktera hraje v upoutavce na nove dily Harlots na Epic drama. Dekuji
Tak jen opravuji je to Prima Love – zamilujte se, zamilovaný podzim,prosím kdo ví kdo to zpívá děkuji.
Ahoj prosím neví někdo kdo zpívá písničku v upoutávce na listopadovou romanci na Prima Love. Děkuji.